VLS VESZPRÉM – BICSKEI TC 2-0

Forrás: https://2060.blog.hu/


117878962_588614438484442_5073472868984939216_n.jpgKomoly tétje volt mindkét csapat számára az első szerdai játéknapnak, amiből lesz még néhány a maratoni hosszúságú NB III-as küzdelemsorozatban. A győztes csapatnak az élbolyhoz való felzárkózás, a vesztesnek a kiesőzóna elkerülése maradhatott következő célkitűzésként. A Bicskei TC kezdőcsapatán Vukmir Dragan ezúttal is több helyen változtatott: Szűcs 6 – Marticsek 5, Sötét 5, Horváth 4-2=2, Madarász 4 – Dencinger 4, Mlinárcsik 4 – Kákonyi 4, Németh 5, Lencsés 4 – Farkas 4 összetételben kezdtek, majd csereként Kürti 4 (63.p.), Filipovic 0 (73.p.) és Varga Zs. 0 (78.p.) kapott lehetőséget. 

A leglelkesebb Bicskei Tigrisek szurkolása mellett fertályóra elteltével történt az első említésre méltó eseményként (valószínűleg a nagy meleg miatt) Sárossy baloldali beadását Madarász furcsa mozdulattal bombázta a saját kapuja fölé. A 21. percben Major lódult meg a félpályától, majd 22 méterről lövésre szánta el magát, de Szücs a helyén volt. A 27. percben Némethet akadályozták szabálytalanul a kaputól 20 méterre, a szabadrúgást a sértett a sorfalba lőtte, a kipattanót Marticsek fölé vágta. A 31. percben Németh indult meg a veszprémi kapu felé, egy jó csel után azonban a lövést elkapkodta. A 38. percben kis szöglet után Dobsa kevéssel lőtt a kapu mellé. A 40. percben Krebsz mintegy 30 méteres lövését fogta Szücs.

A II. félidő 3. percében Farkas kapott labdát a hazaiaktól, de beadásából csak sarokrúgás lett, amit követően Lencsés emelését Héninger szokatlan mozdulattal tisztázta. Az 51. percben Horváth faultolt a 16-os sarka közelében, a szabadrúgást Sárossy a sorfalba lőtte. Az 53. percben Németh beadását a Veszprém védői szögletre hárították, majd két perc múlva Dencingert állították meg szabálytalanul a kaputól 30 méterre, de a szabadrúgás nem sikerült. A 72. percben Sötét szerelési kísérletét szabadrúgással honorálta a játék vezető (joggal), Rápó pedig 20 méterről a jobb felső sarokba tekerte a labdát 1-0).

A 84. percben két cserejátékos adta meg a kegyelemdöfést a vendégeknek. Madarász elkésett a becsúszással a 16-os sarkánál, Rápó ívelését a jó ütemben kiugró Molnár közelről a kapu jobb oldalába fejelte (2-0). Két perc múlva Major második sárga lapjával a kiállítás sorsára jutott. A 90+3. percben Kürti baloldali beívelését Filipovics kapásból lőtte kapura, a földről felpattanó labda a léc felett hagyta el a játékteret. A mérkőzés lefújása utáni megjegyzéséért Horváth sárga lapot kapott és mivel ez a második volt, ezért a piros is előkerült. Alacsony színvonalú meccsen a hazaiak két jól sikerült pontrúgással eldöntötték a három pont sorsát és megérdemelten tartották otthon a 3 pontot a gyengén futballozó bicskeiek ellen.

Kesergésre nincs sok idő, mert vasárnap 17.30-tól végre hazai pályán is bemutatkozik a BTC, amikor a szomszédvár Puskás Akadémia FC II. csapata érkezik a Kerecsendi Kiss Márton utcába. (tudósított: Venczel József)

Be the first to comment

Leave a Reply