Újabb edzőváltás Nagykanizsán. Mészáros Ferenc 1 hét után távozik. Barna László az új vezetőedző

Lassan már nem  is tudjuk számolni, hogy az NB3-ban a hányadik edzőváltás történik a nyáron. Nagyjából 20 felé közelítünk.

Barna László Kaposváron a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémián dolgozott

 

Az FC Nagykanizsa elnökségének közleménye:

 

Tisztelt Szurkolók, szimpatizánsok!

Az FC Nagykanizsa elnöksége nevében tájékoztatom Önöket, hogy annak ellenére, hogy Mészáros Ferenccel megállapodtunk a felnőtt csapat vezetőedzői munkájáról, a részletes együttműködés kialakítása során olyan eltérések jöttek elő az általa képviselt magas szintű szakmai elhivatottság, professzionális mentalitás miatt, ami jelenleg még meghaladja egyesületünk lehetőségeit. Ezért közös akarattal úgy döntöttünk, hogy nem foglaljuk írásba a szóban megkötött szerződést. 

Az elnökségnek elkötelezett célja volt, hogy továbbra is olyan edzőt hozzon a csapat mellé, aki felsőbb osztálybeli tapasztalatokkal rendelkezik.

Az elmúlt héten az edzéseket Bene Gábor kollégánk vezette le, akinek ezúton is köszönjük a segítségét! 
A mai naptól a felnőtt csapatot Barna László irányítja.

Az edzővel párhuzamosan folyamatosan dolgozunk a játékoskeret kialakításán is, annak érdekében, hogy a felsőbb osztályban egy stabil középcsapatként tudjunk szerepelni.
Jelenleg is többen vannak az edzéseken próbajátékon, konkrét érkezőkről viszont csak akkor fogunk beszámolni, ha a szerződéseket is aláírtuk.

Kovács Tamás
elnök

Forrás: Nagykanizsai Utánpótlás Labdarúgó Egyesület Facebook oldala

Be the first to comment

Leave a Reply