Új szponzorra tett szert a Gyöngyösi AK a Mátra Beton Kft. személyében

Forrás: https://www.gyongyosiak.hu/


Új szponzorra tett szert a a Gyöngyösi AK a Mátra Beton Kft. személyében

Kávási János, a cég vezetője elmondta, hogy miután labdarúgója is volt a klubnak a 70-80-as évek fordulóján, és azóta is lelkes szurkolója a csapatnak, így elérkezettnek látta az időt, hogy saját lehetőségeihez mérten támogassa a klubot.

Folyamatosan figyelemmel kísérte a GYAK életét, és látva, hogy milyen nehéz anyagi helyzetben vannak, felajánlotta segítségét.

Kávási János és Kozma Zsolt klubelnök aláírta a támogatói szerződést, melynek értelmében s felnőtt férfi labdarúgó csapat a 2020/21-es szezonban Gyöngyösi AK-Mátra Beton néven fog szerepelni az NBIII-as bajnokságban.

Kozma Zsolt örömmel fogadta a felajánlást, hiszen számukra most mindenféle támogatás aranyat ér. Ezen kívül elmondta: “pontosan ilyen segítségeket várunk ebben a nehéz helyzetben, hiszen most az a legfontosabb, hogy aki a klubhoz bármilyen formában kötődik, az ne azt kérdezze, hogy mit tehet érte a klub, hanem hogy ő mit tehet a klubért. Természetesen továbbra is keressük azokat a lehetőségeket, melyekkel további támogatásokat szerezhetünk, amiben nagyban számítunk a klub szimpatizánsaira.”

Be the first to comment

Leave a Reply