Új edzővel fordul rá a hajrára a Szekszárd

Fotó: https://szufc.hu

Kvanduk János személyében egy igazán kiváló embert és vezetőedzőt ismertünk meg, aki bátran vállalja véleményét. Őszintén reméljük, hogy hamarosan ismét találkozunk majd a nevével valamelyik csapatnál!

Kvandukot Dienes Pál váltja a kispadon.

A Szekszárd jelenleg nincs kieső helyen, de tény hogy csak hajszállal, hiszen a bajnokság végén csoportonként a 14-16. helyezetteken túl a legrosszabb 13. helyezett is kiesik majd.

Így szól a Szekszárdi UFC közleménye:

“Egyesületünk vezetésének szerdai döntése alapján az NB III-as focibajnokság Közép-csoportjában szereplő felnőttcsapatunkat a pontvadászatból hátralévő négy fordulóban klubunk egykori játékosa, U19-es alakulatunk edzője Dienes Pál irányítja – közölte Kárpáti Zoltán, a Szekszárdi UFC elnöke.

A tréner az évezred elején két évet már ült a szekszárdi kispadon. Meglehetősen sikeres időszak volt az klubunk történetében: veretlenül bajnokok lettünk a Dráva-csoportban, s több mint ötvenmeccses veretlenségi sorozat máig érvényben lévő klubrekord. A következő évadban az NB II-ben megnyert bajnoki ezüst azonban a Dienes-éra végét jelentette.

Az 56 éves szakember a 2016-os szezonban benntartotta együttesünket az NB III-ban, a következő idényben pedig klubunk megyei elsőosztályú együttesével ért fel a csúcsra.

A hétvégi, Taksony elleni bajnokin még csak a szakmai stáb tagjaként segítette a munkát, a Dabas, a Paks, a Kecskemét és a Hódmezővásárhely elleni összecsapásokon már vezetőedzőként irányít.

Dienes Pál megbízatása egyelőre a szezon végéig szól.”

Be the first to comment

Leave a Reply