Tünetmentesek a koronavírussal fertőzött veszprémi labdarúgók. Szombaton elhagyhatják a karantént, és vasárnap akár már pályára is léphetnek a Nagyatád ellen


VLS Veszprém

Elmaradt a VLS Veszprém legutóbbi két bajnoki mérkőzése, valamint a másodosztályú Szeged elleni Magyar Kupa mérkőzése a koronavírus-fertőzés miatt. A stadiont üzemeltető Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. lezáratta az egész létesítményt, s az edzéseket is felfüggesztették egy időre.

  • A koronavírus-fertőzőtt labdarúgóink maradéktalanul tünetmentesek: aki tehette, az otthoni időszakot is hasznosan, beiktatott edzésekkel töltötte. Szombaton mindenki elhagyhatja a karantént, hogy másnap számít-e a játékukra a vezetőedző Pető Tamás, az csak rajta múlik. – nyilatkozott a https://vehir.hu/ weboldalnak a VLS Veszprém ügyvezetője, Szabó Péter.

1 héttel ezelőtt Zalaszentgróton búcsúzott a MOL Magyar Kupa küzdelmeitől a Nagyatádi FC labdarúgócsapata. A bajnokságban 4 ponttal a 19. helyen álló együttes vasárnap a Veszprém otthonába látogat.

  • Azon dolgozunk, hogy minél előbb kikerüljünk ebből a gödörből. Sokat beszélgettünk a játékosokkal, hiszen egy nagy pofon volt számunkra a kupából való kiesés. Egyelőre keressük a kiutat. Vannak a konkrét elképzeléseim, de nehéz lesz. Amikor elindultuk ebben a bajnokságban, tudtuk, hogy ez nem könnyű. Az egy-egy gólos vereségek is annak köszönhetők, hogy sokat edzünk. Remélem, hogy ennek előbb-utóbb meglesz a gyümölcse, ami kirángat minket ebből a negatív szériából. Nyilatkozta a https://www.sonline.hu/ weboldalnak Papp Zoltán, a Nagyatádi FC vezetőedzője.

Be the first to comment

Leave a Reply