Erősödik a III. KER. TVE


Az óbudaiak csak egy hajszállal maradtak le az NB2-ről. Úgy tűnik, hogy a következő bajnoki évben már biztosra mennek.

A III. Kerületi TVE Facebook oldalán jelent meg, hogy Sili Luka ugyan a Szentlőrinc csapatához igazol, de van két újabb érkező, a 35 éves Remili Mohamed és a 33 éves Bakos Szabolcs személyében, Remili legutóbb a Siófok, míg Bakos a Budaörs színeiben rúgta a labdát. Korábban már hírt adtunk arról, hogy az óbudaiak Kokenszky Norbertet az NB3 Közép csoportjának gólkirályát is leigazolták.

Sili Luka szerződését egy évvel meghosszabbította a Kerület, majd egy évre kölcsönben a Szentlőrinc csapatához igazolt!
“Lukáért volt érdeklődés NBII-es kluboktól, de komoly ajánlat nem érkezett. Játékosunk mindenképpen az NBII-ben akarta folytatni pályafutását, így méltányolva kérését megegyeztünk a Szentlőrinccel a kölcsönadásról. A TVE filozófiájának megfelelően jártunk el. Hiányozni fog Luka, de gyorsan sikerült pótolni.” – mondta Szabó Bence.


“Szabit a teljes szakmai stáb nagyon jól ismeri már korábbi állomásairól. Kiemelkedő rúgótechnikája meghozhatja azokat az átlövés gólokat amiket tavaly hiányoltunk. Sok sikert óbudai kék-fehérben Szabi!”- nyilatkozta Bakos Szabolcsról Szabó Bence.

Fotó: III. Kerületi TVE

“Nagy siker számunkra, hogy Mohát sikerült megszerezni. Nagyon motiváltan érkezett hozzánk. Voltak más lehetőségei de minket választott céljaink és ambícióink miatt. A támadó szekciónk vele kiegészülve sokat erősödött. Sok sikert Moha óbudai kék-fehér színekben!”- nyilatkozta Szabó Bence.

Egyes hírek szerint Torghelle Sándor iránt is érdeklődött a Kerület, de az ő szerződéséről nem rendelkezünk konkrét információval.

Jelenleg ennyit tudunk:

Távozott: Megyeri Gábor (Balassagyarmati VSE ?), Balázs Richárd, Petneházi Márk, Révész György, Sorecz Szabolcs, Huszty Dániel, Tóth Dárius, Kapronczai Gergely (MTK), Sili Luka (Szentlőrinc)

Érkezett: Kokenszky Norbert (Dabas-Gyón), Bakos Szabolcs (Budaörs), Remili Mohamed (Siófok)

Be the first to comment

Leave a Reply