SZVSE – Taksony 0–2. A vereség után lemondott Vágó Attila, a Szegedi VSE vezetőedzője


Kétgólos vereséget szenvedett a Szegedi VSE a Taksonytól. A találkozót követően a szegediek nyáron kinevezett edzője, Vágó Attila benyújtotta a lemondását, amelyet a klub vezetői el is fogadtak.

SZVSE – Taksony 0–2 (0–0)
Labdarúgó NB III., Közép csoport, 6. forduló. Mórahalom, 200 néző. Vezette: Takács Tamás (Vrbovszki Pál, László István).
SZVSE: Molnár K. – Kormányos, Tóth I. (Zsoldos, 73.), Csamangó, Zana, Pócs T., Fülöp, Papp Á. (Hatvani, 61.), Dóra (Ondrejó, a szünetben), Beretka, Busa. Edző: Vágó Attila.
Taksony: Scheilinger – Hegedűs Cs. (Kun, 61.), Hesz, Szalai, Gulyás, Simon A., Tóth L. (Király, 85.), Balázs (Szilágyi, 61.), Gálfi, Pesti, Tóth F. Edző: Lakatos Béla.
Gólszerzők: Gulyás (75.), Tóth L. (80.).
Sárga lap: Gulyás (38.), Tóth F. (55.), Pesti (79.).

Vágó Attila: Motiváltabbak voltunk, és jobban is játszottunk, de nem tudtunk gólt rúgni. Az ellenfélnek egyetlen kapuralövése volt. Az én lelkiismeretem tiszta, de úgy érzem, a játékosok közül nem mindenki tett meg mindent a sikerért, néhányukban csalódtam. Sok sikert kívánok a folytatásban, biztos vagyok benne, hogy ez a csapat bent tud maradni!

Forrás és fotó: https://www.delmagyar.hu/

Be the first to comment

Leave a Reply