Szurkolói miatt fizethet a Kecskemét és a Kazincbarcika. Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) március 10-i ülésén az alábbi határozatokat hozta


NB I

Balázs Benjámin (Újpest)  1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a ZTE-FTC mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t szurkolóinak rendzavarásaiért (pirotechnikai eszközök használata, obszcén kifejezések bekiabálása) 1.200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.     

NB II

A FEB a Kazincbarcika – MTK mérkőzéssel kapcsolatban  a Kazincbarcikát szurkolóinak antiszemita, gyűlöletkeltő megnyilvánulásaiért 1.000.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.  

NB III

Lévai Norbert (Dabas) 1, Nagy Tamás (Pápa) 2 és  Iványi Martin Sándor (Pápa) 1  soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott. 

A FEB a Monor – Kecskemét mérkőzéssel kapcsolatban a Kecskemétet szurkolóinak rendzavarásaiért (pirotechnikai eszközök használata) 1.000.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Tállya – Sényő mérkőzéssel kapcsolatban a Tállyát, sportszakemberének (rendező) súlyosan sportszerűtlen magatartásáért 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Női és férfi futsal bajnokságok és kupák

Kovács Máté (SZC Futsal) 1 soron következő férfi felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Két sárga lapos figyelmeztetés utáni,  határozat nélküli eltiltás

Civic Eldar (FTC) és Baldauf Kondrád (Pápa) 1 – 1  soron következő  férfi  felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Színes lapok miatt kiszabott pénzbüntetés

Puskás 30, Dabas 12, BKV 10, Pápa 16  ezer forint.  

Be the first to comment

Leave a Reply