Színházban jártak a csepeliek, alakul a tavaszi csapat


A csepeli Munkásotthon színháztermében a Lovagias ügy című zenés darabot játszotta Koltai Róbert főszereplésével a Zenthe Ferenc Színház társulata. A közönség soraiban, mintegy csapatépítő kulturális programként, helyet foglaltak a Csepel FC játékosai Tamási Zoltán vezetőedző és a klubvezetés társaságában.

Az előadás után Koltai Róbert, akinek édesapja egykor klubelnökként szolgálta a csepeli labdarúgást, sok sikert kívánt a csapatnak a tavaszi szezonra, és egy közös csapat-csoportkép is készült a művész úrral. A fotón Koltai Róbert előtt Kertész Péter színművész guggol, a bal szélén pedig jellegzetes sapkájában Sándor György “humoralista” is beszállt a csapatképbe.
A tavaszi felkészülésről szólva Takács Krisztián, a klub résztulajdonosa elmondta: szerinte erősödött a csapat. 
– Olyan játékosok érkeztek hozzánk, akik szerintem a kezdőcsapatba is beférnek. Gondolok itt többek között Zsivóczky-Pandel Péterre (Dunakeszi), Nyúl Krisztiánra (RKSK), Lassú Zsomborra (Vác) és Malkócs Marcell, akik szép sikereket is elérhetnek Csepelen. 
A Biatorbágy elleni felkészülési mérkőzésen már a tervezett tavaszi alapcsapat nyert 5-1-re. A Csepel FC legközelebb pénteken lép pályára zárt kapus meccsen a Bács-Kiskun megyei I. osztályban listavezető Kiskőrös ellen, jövő szerdán erős felmérő meccs lesz Iváncsán, majd a tervek szerint a Honvéd Nb III-as csapata ellen lesz a bajnoki főpróba. 

Puskás Attila

Be the first to comment

Leave a Reply