SportMap. A hazai sport térképe

A napokban került megjelenésre a sportinformáció közvetlen áramlását segítő SportMap alkalmazás. Csapatok, sporttal foglalkozó személyek, sportvállalkozások jelentkezését várják!

Az alkalmazás a hazai sport térképe, mely magában foglal mindent, ami sport. Miért hasznos ez? Az információ gyorsan és könnyen jut el az érintettekhez, felhasználókhoz egy gombnyomással a mobiltelefonon keresztül. A felhasználó helyzetéhez képest az összes hazai sportesemény, sportlétesítmény és sportolási lehetőség könnyen, egy érintéssel megtalálható. Csak meg kell adni a keresési távolságot és az alkalmazás listázza az összes vagy csak a kiválasztott sportághoz kapcsolódó lehetőséget!

A csapatok, sportszervezetek eseményei elérhetőek az alkalmazásban (amennyiben a kiválasztott elérhetővé tette):

– Mérkőzések helye, ideje, képgaléria a helyszínről.

– Azonnal elérhető weboldal.

– Helyfoglalási, jegyvásárlási lehetőség.

– Kedvencnek jelölés esetén azonnali értesítés PUSH üzenetben!

A csapatok adatlapjai a sportolási lehetőség között is elérhetőek. Az alapvető információkon kívül tökéletesen alkalmas toborzásra, így a felhasználók az alapvető információkhoz azonnal hozzájutnak. Ezen kívül számtalan más lehetőség is adott, weboldal, értesítés a közelgő eseményekről, értesítés PUSH üzenetben.

Az alkalmazás letölthető minden operációs rendszerre. A letöltés, használat ingyenes, reklámmentes! A készítők a sporttal foglalkozó csapatok, személyek, sportvállalkozások jelentkezését várják az info@sportmap.hu emailcímen.

Be the first to comment

Leave a Reply