Sok a sérült az Érdnél, de ennek ellenére bíznak a győzelemben a Bicske ellen


A https://erdivse.hu weboldal beharangozója:

Az NB III Nyugati csoportjának kilencedik fordulójában az Érdi VSE október 6-án, vasárnap 14.30-kor az újonc Bicskei TC-t látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen.

Nem szabad félvállról venni, hiszen újonc létére figyelemreméltó eredményeket produkál az új, immár harmadosztályú szezonjában a Bicskei TC, amely nyolc mérkőzés során három-három győzelmet és döntetlent, valamint két vereséget számlál.

Dragan Vukmir együttese a PAFC II elleni hazai döntetlennel (2–2) kezdett, majd Hévízen nyert (2–0). Ezután a III. kerületben (3–2) és hazai pályán, a Nagykanizsától is kikapott (1–3). A kisebb gödörből azonban egy értékes mosonmagyaróvári pontszerzéssel (1–1), majd a BKV elleni győzelemmel (1–0) hamar ki is másztak a sárga-kékek.

A legutóbbi két fordulóban másik két újonc ellen lépett pályára a Bicske, amely előbb Balatonlellén ikszelt (2–2), majd a Veszprémet verte (1–0).

Jól látható az eredmények alapján, hogy képes szoros eredményekre az érdiek aktuális ellenfele. A hazaiak ugyan jó szériában vannak, dolgukat azonban nehezíti, hogy számos meghatározó játékos szereplése is kérdéses a vasárnapi találkozón, hiszen többen betegséggel, többen sérüléssel bajlódnak.

– Elsősorban azt szoktam mondani, hogy az ellenfél mit és hogyan csinál. De most az a legfontosabb, hogy saját magunkat rakjuk rendbe, mert sok a sérült vagy beteg játékosunk, így csak bízhatunk benne, hogy egy ütőképes csapattal tudunk kiállni. De akárhogyan is állunk fel, hazai pályán próbálunk úgy játszani ahogy szoktunk és megszerezni a három pontot – fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

Az október 6-án, 14.30-kor kezdődő mérkőzést Kovács Tamás vezeti, segítői Hofbauer Roland és Péntek Zsuzsanna lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 9. forduló
10.06., 14.30: Érdi VSE–Bicskei TC

Be the first to comment

Leave a Reply