Részben saját zsebből fizetik az edzőtábort a gyöngyösi focisták


A https://www.gyongyosiak.hu/ weboldal arról számolt be, hogy négy napos edzőtáborba vonul a Gyöngyösi AK – Mátra-Beton csapata.

“Amint azt tegnapi cikkünkben megírtuk, péntektől 4 napos edzőtáborba vonul csapatunk, méghozzá a Mátraházán található sportközpontba.

Többen kérdezték, hogy egy klub, amely sok helyen elmondta, hogy pénzszűkében van, hogyan engedhet meg magának ilyen luxust (?!), hogy edzőtáborba vonul a csapat.

Nos, amint azt a GYAK elnöke, Kozma Zsolt elmondta, a klub azóta sem nyerte meg a lottóötöst, de két helyről is jött segítség, mely mindkét esetben kalapemelést érdemel!

Névadó szponzorunk, a Mátra-Beton Kft. ügyvezetője, Kávási János továbbra is hisz a csapatban, ezért a tábor felét megfinanszírozza számunkra.

A számla másik felét pedig a játékosok állják saját zsebből!

Példamutató ez a hozzáállás, hiszen azt jelzi, hogy ők is hisznek magukban, és készek áldozatot hozni azért, hogy a tavaszi fordulókban elérjük kitűzött célunkat, a bentmaradást.

Szponzorunk és a játékosok hite példaértékű, de reméljük, nem egyedüleálló! Továbbra is várjuk a csapat mellé azokat, akik szintén hisznek bennünk!”

Be the first to comment

Leave a Reply