Pekowski Michal Jan és Szűcs Lajos holtversenyben az ősz legjobb bicskei játékosai, hajszállal megelőzve a csapatkapitány Sötét Dávidot!

Forrás: https://2060.blog.hu/


top3_2020_osz.png22 mérkőzéses maratoni őszi idényt tudhat maga mögött a Bicskei TC NB III-as labdarúgó csapata, amiből 20 alkalommal bajnokin (a Nagyatádi FC elleni december 6-i mérkőzés elmaradt, a 3 pontot játék nélkül kapta meg az alakulat, így akkor nem született értékelés) és 2-szer MOL Magyar Kupa mérkőzésen futott ki a csapat a zöld gyepre. Évek óta hagyomány, hogy a csapat mellett dolgozó média-szakemberek (az internetes, a nyomtatott sajtó, valamint a helyi videóportál részéről egyaránt) értékelik a mutatott teljesítményt minden találkozón és az idény végén ebből alakul ki a rangsor. Nem győzzük eléggé hangsúlyozni, hogy az értékelés nem feltétlenül vág egybe a szakmai vezetés értékelésével, így ennek megfelelően kell kezelni. 1-től 10-ig terjedő skálán kapnak osztályzatot a labdarúgók minden alkalommal (összhangban a Nemzeti Sport hagyományos rendszerével), a cserék jellemzően 25-30 percnyi játékidőt követően kapnak jegyet, míg kapusok esetében előfordul, hogy annyira kevés dolguk van, ami kevés egy objektív értékeléshez. 

A kiállítás automatikusan 2 jeggyel rontja az osztályzatot. A rangsor kialakításánál azokat vettük figyelembe, akik legalább a mérkőzések egyharmadán, azaz minimum 7 találkozón kaptak osztályzatot. Ezen az őszön a középpályás Pekowski Michal Jan és a kapus Szűcs Lajos holtversenyben lett az első 6,22-es átlaggal, alig megelőzve a védő Sötét Dávidot (6,18). Pekowski ugyan jóval kevesebb mérkőzésen játszott, mint vetélytársai, azonban ez egyszerre lehet előny és hátrány is, hiszen egy kiugró jeggyel sokat lehet javítani, de rontani is az átlagon. Kimondottan jó őszt produkált még Radó Dániel, Varga Zoltán, Vékony Viktor, sérüléséig Madarász Ádám és Peinlich Szilárd is. A 7 mérkőzésnél kevesebben osztályzatot kapó labdarúgók adatai csak tájékoztató jelleggel szerepelnek a táblázatban. Természetesen a dobogósok ezúttal is, évzáró ünnepség hiányában az alapozás kezdetén megkapják a pezsgőjüket. Gratulálunk minden játékosnak a sikeresnek mondható őszhöz, a szurkolóknak pedig jó böngészést kívánunk a részletes táblázatunkhoz, amelyet a bajnokság végén újra áttekintünk. 

Be the first to comment

Leave a Reply