Pápai Perutz FC – Credobus Mosonmagyaróvár 0-0


Pápai Perutz FC – Credobus Mosonmagyaróvár 0-0 (0-0)

Pápa, Perutz Stadion, 500 néző.

Vezette: Urbán E.

Pápa: Horváth B. – Nagy T., Koronczai, Császár, Böröczky, Baldauf (Iványi 91.), Zsirai, Szilágyi (Kalász 72.), Hanzl (Irmes 46.), Skriba, Szabó Zs. Vezetőedző: Lengyel Ferenc

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Bokor, Bohner, Czingráber, Horváth K., D’Urso, Takács M. (Balogh F. 54.), Jasarevic, Nagy K., llés, Laki (Szalka 60.). Vezetőedző: Varga László

Piros lap: Skriba (69.)

A legutóbbi három bajnokiját megnyerő Credobus Mosonmagyaróvár a négy meccs óta nyeretlen Pápához látogatott. A hazaiak kezdték jobban a mérkőzést, hiszen az első húsz percben több helyzetet is kidolgoztak. A folytatásban a Mosonmagyaróvár magasabb sebességi fokozatra kapcsolt, de a helyzeteit nem tudta gólra váltani. A 69. percben Skriba felrúgta Jasarevicset és ezért megkapta a második sárgalapját, így kiállította a játékvezető. Emberelőnyben a Mosonmagyaróvár megpróbálta megnyerni a mérkőzést, de a hazai csapat jól állta a rohamokat. Igazságos a pontosztozkodás.

Varga László: – Rosszul kezdtük a mérkőzést, a Pápának több helyzete is volt. Az első félidő második felében aztán rendeztük a sorokat és több nagy helyzetet is kihagytunk, valamint egy büntetőt sem kaptunk meg. Ennek ellenére nem érdemeltünk győzelmet, igazságos döntetlen született.

Lengyel Ferenc: – Taktikus, brusztolós, harcos mérkőzésen a kiállításig jobban játszottunk, mint a Mosonmagyaróvár, de emberhátrányban már az egy pontnak is örülnünk kell.

Tudósított: Horváth Péter

Be the first to comment

Leave a Reply