Olcsó jegyárak és dobogós remények Kecskeméten


A Kecskeméti TE közleménye:

Vasárnap 17:00-kor a Dabas-Gyón FC elleni hazai mérkőzéssel veszi kezdetét a 2019/2020-as szezon a Kecskeméti TE számára. A jegy- és bérletárak nem változnak, ugyanakkor a „B” lelátó átmenetileg biztosan lezárásra kerül a pályafelújítási munkálatok miatt.

A KTE kimondott célja erre a szezonra, hogy az első három hely valamelyikén végezzen az utolsó kör után. A merészebb célkitűzések megvalósulásához elengedhetetlen, hogy minél több szurkoló legyen a meccseken, annak érdekében hogy a Széktói igazi katlan legyen. A kitartó támogatást éppen ezért a már megye I-es szereplés óta változatlan jegyárakkal szeretnék megköszönni, a remélhetőleg eredményes bajnoki szereplés mellett.

A jegyek így a hazai és vendég drukkerek számára is 500 forintos egységáron lesznek megvásárolhatóak, míg a 14 éven aluliak számára szintén ingyenes marad a belépés.

Idén is lehetőség lesz egész szezonra szóló bérletet venni, mely a 15 hazai bajnoki mellett az esetleges Magyar Kupa találkozókat is magában foglalja. Ennek ára a tavalyihoz hasonlóan 6000 forint lesz, így minimum 3 mérkőzést lehet megspórolni. A bérleteket a Dabas-Gyón elleni hazai találkozó előtt lehet majd megvenni a pénztárakban.

A Széktói Stadionban jelenleg pályaépítések is folyamatban vannak, a műfüves pálya előtt, illetve mellette a 2-es és 3-as pályán munkálatok zajlanak a következő hónapokban. A „B” lelátó mögötti terület így építési terület lesz, ezt az oldalt a munkálatok idejére le kell zárni. Ugyanakkor az „A” lelátó így teljes egészében megnyitásra kerül, ahol mindkét szárnyon üzemelni fog a büfé. A vendég drukkerek számára külön biztosítják a vendégszektort.

Az alábbi alaprajzot nézve, a 1-es és 2-es kapunál található pénztáraknál lesznek a belépési pontok így.

Be the first to comment

Leave a Reply