Nézőcsalogató meccsre készül az Érd a Veszprém ellen

 

erd---veszprem.png

www.érdi-vse.hu

 

Az Érdi VSE Felnőtt NB III-as labdarúgócsapata a Nyugati csoport 28. fordulójában az Ercsi úti sporttelepen látja vendégül a VLS Veszprém együttesét.

A Csornai SE ellen hiába domináltak az érdiek, 2–1-es vereséget szenvedtek, így jelenleg öt pont a hátrányuk a listavezető ETO FC Győrhöz képest, tehát a VLS Veszprém ellen mindenképp nyerniük kell, hogy életben tartsák az esélyt a bajnoki címre.

A VLS Veszprém az elmúlt fordulókban hullámzó teljesítményt nyújtott, hiszen két-két győzelem, illetve vereség mellett egyszer játszott döntetlent, így jelenleg a tizenharmadik helyen áll, viszont hátra nem dőlhet, hiszen ez a pozíció nem ér biztos bennmaradást, mivel az NB III három csoportjából nem csak az utolsó öt-öt helyezett esik ki, hanem a legrosszabb hatodik is, amely pillanatnyilag aktuális ellenfelünk.

Az Orbán Tamás vezette csapat a 2016/2017-es szezonban hét győzelmet és hét döntetlent tud felmutatni tizenegy vereség mellett. A Veszprém megyei csapat huszonöt meccsen csupán huszonhárom gólt szerzett, a harminchét kapott mellett, idegenbeli mérlege három győzelem, három döntetlen és hat vereség. A csapat legeredményesebb játékosa a kilencgólos Bognár Bence, aki nem mellesleg a környéken futsalozik, hiszen a budaörsi Aramis SE játékosa is egyben. Mögötte viszont nagy űr tátong a házi góllövőlistán, hiszen a sorban a háromgólos Kocsis Gergő és két kétgólos, Bene Zsombor és Büki Baltazár áll (aki szintén az Aramis futsalosa). Azonban Kocsis Gergőt az Andráshida ellen kiállították, így rá biztosan nem számíthat a vezetőedző.

„Nekem mindig speciális a Veszprém ellen játszani, mint játékos is az volt, meg most már mint edzői, mert ugye pápai gyerek vagyok, de Veszprémből kerültem a Fradiba, úgyhogy kötődöm Veszprémhez. Már ősszel is egy szervezett, jó, modern focit játszottak, ami akkor még nem párosul eredményességgel, de most tavasszal már párosul. Elég jól szerepelnek, abban biztos vagyok, hogy nem szeretnének kiesni, úgyhogy egy nézőcsalogató mérkőzés lesz. Ők is és mi is akarunk focizni, de bízom benne, hogy a három pont a miénk lesz.” – fogalmazott Limperger Zsolt, aki hozzátette, a Veszprémnek nem a tabella tizenharmadik helyén lenne a helye a mutatott játék alapján.

Az Érdnek bokasérülés miatt nélkülöznie kell Németh Gábor Vincét, illetve – ahogy egész tavasszal – Honti Attila sem bevethető, de Limperger Zsolt mindenki másra számíthat.

Az Érdi VSE–VLS Veszprém mérkőzés április 22-én, szombaton 17 órakor kezdődik az Ercsi úti Sporttelepen (2030 Érd, Ercsi út 34.), a találkozót Antal Péter vezeti, segítői Molnár Alex és Reinicz Gábor lesznek.

www.érdi-vse.hu