Nem bírt az Érd a kiesés ellen küzdő Hévíz SK-val

 

erdi-vse2.jpg

www.érdi-vse.hu

 

NB III, Nyugati csoport, 29. forduló
Hévíz SK – Érdi VSE 0–0
Hévíz. Vezette: Mód István
 

Érdi VSE: Kertész F. – Ország (Balázsovics, a szünetben), Bozsoki, Csiszár, Pintér N. – Pallagi (Zsivoczky, 62.), Kónya, Melczer – Gyurácz B., Tárkányi, Kelemen P. (Palásthy, 81.)
Edző: Limperger Zsolt

 

Előzetesen Limperger Zsolt sem várt könnyű meccset, hiszen tisztában volt vele, hogy a Hévíz rendkívül szoros meccseket játszik, amit mutat, hogy úgy áll a tizennegyedik, azaz kieső helyen a tabellán, hogy legnagyobb arányú veresége mindössze háromgólos volt.

Hiába játszottak az érdiek az elmúlt mérkőzésekhez hasonlóan ismét mezőnyfölényben és hiába szögezték saját kapuja elé a házigazdát, említésre méltó helyzeteket nem tudtak kialakítani az első félidőben a Hévíz vendégeként, így a szünetre gól nélküli döntetlennel vonultak.

A fordulás után lendületbe jöttek és szinte esélyt sem hagytak a vendéglátóknak, akik csupán kétszer jöttek át a félpályán, a 86. percben és a ráadásban vezettek egy kontrát, utóbbi pedig a kapufán csattant. Az Érdi VSE a másik oldalon temérdek lehetőséget kidolgozott, de igazán nagy helyzetet nem tudtak kialakítani, befejezéseik rendre elkerülték a kaput, így hiába nyomták meg a második félidőt, nem tudtak három ponttal távozni a Zala megyei csapat otthonából.

„A tizenhatosig, a kaputól húsz méterre jók vagyunk, a mezőnyben jól adogatunk, de helyzeteket nem tudunk kialakítani, ott elfogy a tudomány.” – fogalmazott Limperger Zsolt, aki hiába cserélt hármat is a támadószekcióba és csapata hiába támadott tulajdonképpen hat játékossal, nem tudta bevenni a hazai kaput.

www.érdi-vse.hu

 

 

Beharangozó

/Kattints!/

Eredmények

/Kattints!/