NB3-ra készülnek. Jelentősen megerősítette csapatát az Ózd

Nem kertelnek. Őszintén kimondják, hogy a harmadosztályba való feljutás a céljuk. Olyannyira, hogy már a téli felkészülési meccsek nagy részét is NB3-as csapatok ellen játszották. 5 olyan játékost igazoltak, akik az ősszel még a harmadosztályban szerepeltek: Zimányi Adrián (Tállya), Ribarics Roland (SBTC), Ficzere Bence (Gyöngyös), Madarász János (Putnok), Keményffy Máté (ESMTK), de a rajtuk kívül érkezők is erősítést jelenthetnek.

Az ózdiak velünk is felvették a kapcsolatot. Az Ózdi KSC -Szurkolói Oldal interjúkat készített az újonnan érkező játékosokkal.

Nagyon jól érzem magam, nagyon gyorsan beilleszkedtem talán ez köszönhető annak is, hogy fiatal a csapat. A srácok befogadóak, segítenek mindenben, szóval nem volt gond a beilleszkedéssel.
A felkészülés szerintem nagyon jól sikerült annak ellenére, hogy nem sikerült nyernünk minden mérkőzésen, de ez nem mindig a győzelemről szól. Most az a fontos, hogy összeszokjon a csapat és mivel majdnem minden felkészülési mérkőzésen NB3-as csapattal játszottunk és azt őszintén mondhatom, hogy partiban voltunk minden meccsen.
A csapat hétről hétre keményen dolgozik, hogy megnyerjük a bajnokságot és az osztályzót.
Nagyon örülök, hogy itt lehetek Ózdon és, hogy kaptam egy ilyen lehetőséget. Hajrá Ózdi Kohász!

❤

Rendkívül jól érzem magam, igazából ilyen csapatra vágytam mindig is. Szokatlanul profi körülmények vannak, aminek nagyon örülök, mert minden adott ahhoz, hogy csak azzal tudjak foglalkozni, amit szeretek csinálni. A csapatról pedig annyit szeretnék mondani, hogy nagyon otthon érzem magam, családias, és profi a mentalitás. Mindenki tudja hogy mi a cél, ezt próbáljuk elérni közösen. Büszke vagyok magamra, hogy itt bírok játszani, rengeteg lehetőséget látok a csapatban és magamban is ez által!

Nagyon jól érzem magam a csapatnál, könnyen ment a beilleszkedés, mindenki nagyon kedves és segítőkész volt az első pillanattól kezdve. Úgy gondolom a lehető legjobb helyre kerültem. Fiatal vagyok, sokat kell még fejlődnöm minden téren és Ózdon ehhez minden biztosítva van. Csapaton belül azt tapasztaltam, hogy nagy az összhang, mindenki a feljutásért dolgozik. Nagyszerű csapatba kerültem, örülök, hogy itt lehetek, azon leszek hogy tovább fejlődjek és segítsem a csapatot.

Először is azzal kezdeném hogy nagyon örülök hogy visszatérhettem szülővárosom csapatához és erre megkaptam a lehetőséget. A klubban mindenki segítőkész és mondhatom profi munka zajlik. Úgy gondolom, hogy a csapat készen áll a bajnokság további részére és ez már magasabb osztályú csapatok ellen is megmutatkozott. Sajnálatos módon nekem volt egy komoly sérülésem és még teljes értékű munkát nem tudok végezni, de már nagyon várom hogy csatlakozhassak. A cél az NB3 ! Hajrá Ózd!

Úgy adta a sors hogy Ózdra igazoltam… És őszintén szólva jól döntöttem, nem bántam meg, mivel nem tudok rosszat mondani, se a stábra se a csapattársakra sem!! Az edzések nagyon jó hangulatban zajlanak. Az edzőmérkőzések NB3-as csapatokkal voltak. Véleményem szerint minden csapat ellen partiban voltunk. A csapattársak hamar befogadtak és nagyon jó a csapategység. Minden játékos egy célért küzd, hogy megnyerjük a megye 1-es bajnokságot és feljussunk az NB3-ba. Zoran Kuntic nagyon jó szakember és remekül összekovácsolta a csapatot.

Igaz én csatlakoztam a legkésőbb az új csapatomhoz, de úgy érzem sikerült megfelelően beilleszkednem amiben természetesen partnerek voltak a csapattársak is . Természetesen van meg egy kis lemaradásom a többiekhez képest, de igyekszem minél előbb utolérni őket. Igaz, hogy a szint szempontjából visszalépésnek tűnik az átigazolásom, de ez cseppet sem igaz. Ózdon profi körülmények vannak profi szakmai háttérrel, jó itt labdarúgónak lenni. Fiatal a csapatunk, de csupa fejlődni vágyó fiatal, és mi “idősebbek” próbáljuk őket jó tanácsokkal ellátni, aztán majd eldöntik, hogy megfogadják vagy sem. Cél egyértelműen a feljutás, és az osztályváltás, amihez adott minden feltétel. Szeretnénk ha az ózdi szurkolóknak újra hétvégi program lenne a város foci csapatát megnézni, mert ez a város a múltjából adódóan megérdemel egy szerethető jól játszó csapatot ! Hajrá Ózd!

Nagyon jó kis csapathoz kerültem. A beilleszkedésemmel nem volt gond hiszen a csapat örömmel fogadott. Hamar összebarátkoztam mindenkivel, nagyon jól érzem magam ennél a csapatnál.Volt jó pár mérkőzésünk NB3-as csapatok ellen, sajnos nem sikerült nyerni, de nem is ez volt a lényege hanem az, hogy fel tudjuk venni velük a lépést, ami sikerült szerintem és ha keményen dolgozunk akkor szerintem nem lesz probléma az NB3-ban. Nagyon örülök hogy itt focizhatok, és hogy kaptam egy ilyen lehetőséget . HAJRA ÓZDI KOHÁSZ!

❤

Nagyon jól érzem magam. A felkészülés végéhez érve elmondhatom, hogy egy rendkívül jó mentalitású csapat, barátságos befogadó közeg ahol úgy érzem fejlődni tudok. Egyértelmű cél az NB3-ba jutás. Mondhatom, hogy már most az osztályozóra készülünk az egy külön kihívás a bajnokság megnyerése mellett. Maximálisan úgy érzem jó helyre kerültem, imádok nemes célokért dolgozni és ez még különlegesebb dolog egy nagy futball történelmű városban. Szeretnék a csapat hasznára lenni, megteszek minden tőlem telhetőt hogy a legtöbbet segítsek.

Nagyon jól érzem magam. igen jó játékosok alkotják a csapatot. Reményeim szerint magabiztosan nyerve a bajnokságot és az osztályozót sikeresen megvívva, a már most NB3-as szintet megütő csapatunk, NB3as tagsággal fog rendelkezni nyáron ezért dolgozunk nap mint nap!

Be the first to comment

Leave a Reply