NB3-as lett a Méhkeréki SE, a Taksony SE és a Sényő-Carnifex FC

A sorsolás kegyeltjeként a Méhkeréknek, a Taksonynak, és a Sényőnek nem kell osztályozót játszania, játék nélkül felkerültek az NB3-ba. Röviden bemutatjuk az újonnan érkezőket. A későbbiekben majd részletesebben is foglalkozunk velük.

 

Méhkeréki SE

Békés megye bajnoka a 2016/2017-es szezonban már szerepelt az NB3-ban. Újoncként nem sikerült bennmaradnia, de több figyelemreméltó eredményt produkált. Kétszer is legyőzte például a Lipcsei Péter által edzett Fradi második csapatát. Nagyon lelkes és kitartó szurkolói vannak, egy kifejezetten szerethető együttes. 

 

Taksony SE

Bár nyilván nem nagyon lehet rangsorolni a megyei bajnokságok között, de sokak szerint a  Pest megyei a legerősebbek közé tartozik. A taksonyiak a most véget ért pontvadászatban szoros küzdelemben 1 ponttal előzték meg a Dabas-Gyón FC-t. A Taksony SE legutóbb 12 éve szerepelt az NB3-ban, az akkori Duna csoportban. Érdemes meghallgatni az indulójukat!

 

 

Sényő-Carnifex FC

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye bajnoka 18 pontot vert a második helyezett Nyírgyulajra. A Sényő 22 éve még az NB2-ben szerepelt. A csapat vezetőedzője a méltán népszerű Sándor Tamás. Idén márciusban, a Magyar Kupában az idegenbeli 4-0-ás vereséget követően a Sényő otthon 2-0-ra legyőzte az MTK együttesét.

 

 

Szécsi József

Be the first to comment

Leave a Reply