Nagy Árpád lett az RKSK vezetőedzője

Forrás és fotó: Rákosmente FC – RKSK


Véber György újpesti szerepvállalása kapcsán sokáig kérdéses volt, hogy továbbra is el tudja-e vállalni vezetőedzői feladatait, ám a napokban bizonyossá vált, hogy a szakember és a klub útja külön utakon folytatódik. A megüresedett pozícióra egy, az egyesületnél régóta tevékenykedő, helyi kötődésű szakembert, Nagy Árpádot nevezte ki a szakvezetés.

Nagy Árpád 1985 óta él a 17. kerületben, aki játékosként is megfordult az RKSK-nál, edzőként pedig öt esztendeje dolgozik az egyesület utánpótlásában. A vezetőedzői pozíció mellett a továbbiakban az utánpótlás-szakágvezetői pozíciót is ő tölti be, így kellő rálátása lesz mindazon játékosokra, akik az utánpótlásból kiöregedve potenciálisan felkerülhetnek az elsőcsapat keretéhez. Munkáját másodedzői szerepkörben, játékosedzőként Nagy József fogja segíteni, valamint a kapusok felkészítéséért Gecse Gyula fog felelni.

A csapat összetételét tekintve lesznek változások, távozók és érkezők egyaránt várhatóak. Minden egyes klubot érintő fejleményről igyekszünk mihamarabb bővebb tájékoztatást nyújtani!

Be the first to comment

Leave a Reply