Most megmutathatjátok, hogy milyen legények/leányzók vagytok! Gyertek havat hányni! Takarítsuk le a pályát!

Holnap már március, három nap múlva, pedig folytatódna a bajnokság a harmadosztályban, de a pályaviszonyok miatt sok helyen ez egyelőre kétségesnek tűnik.

 

Jelenleg 20 centi hó borítja a Szojka Stadion centerpályáját is. Fotó: nogradifutball.hu

 

Bár röpködnek a mínuszok, több csapatnál úgy döntöttek, hogy nem nézegetik kezüket tördelve az eget, várva a csodát. Beszereztek lapátokat, és elkezdték saját maguk letakarítani a centerpályát. Csatlakoznak az utánpótláscsapatok, s várják a szurkolókat is.

Az ötlet jó mókának tűnik, amihez mi is csatlakozunk a magunk módján. Igyekszünk a szervezésben, figyelemfelhívásban segíteni.

Írjátok meg, hogy hol van igény lapátolásra, illetve küldjetek fotókat is, és közreadjuk!

Eddig három akcióról tudunk:

  • A Pénzügyőr SE labdarúgói és edzői, szerdán megkezdték a Pasaréti úti pálya hómentesítését. Várják a szurkolókat, aki tud, vigyen lapátot is. 
  • Iváncsán is várják a drukkereket. Ők péntek reggel 8:00-tól fognak lapátot ragadni.
  • Szekszárdon is számítanak a szurkolókra. “KÖZÖS HÓLAPÁTOLÁSRA HÍVUNK MINDENKIT!!! Kedves játékosok, edzők, gyerekek, szülők, szurkolók! 2018. 03. 03-án de. 9.00 órától egy közös hólapátolást szervezünk a Szekszárdi UFC stadionnál. Forró teával, melegedő helyiséggel és szeretettel várjuk a vállalkozó kedvűeket! Mivel lapátok korlátozott számban állnak rendelkezésünkre, ha valaki tud inkább hozzon magával! 

Be the first to comment

Leave a Reply