MOL MAGYAR KUPA: Óriásölésre készül a Bicskei TC a Ferencváros ellen!

Forrás: https://2060.blog.hu/


Szerdán este az MLSZ-előírásoknak megfelelően elvégeztette teljes csapatának, szakmai stábjának és klubvezetésének COVID-19 PCR-tesztelését a Bicskei TC. Az eredmények pénteken érkeztek meg, mindössze egy játékos és egy stábtag tesztje lett pozitív (ők azonnal elkülönítésre kerültek), ami jó hír a helyieknek, hiszen – az eltiltott Mlinárcsikot és a sérült Madarászt, valamint a beteg Valenticset és Horváthot nélkülözve is – erős kerettel készülhetnek óriásölésre a MOL Magyar Kupa szombati (14.45 M4 Sport) találkozóján. Bár nagy a mostani járványban a pech/szerencse-faktor, azért sikeresnek mondható a csapat eddigi védekezése és az előírások betartatására tett bicskei intézkedéssorozat.  

Vukmir Dragan szakmai igazgató 2002-2005 között, 93 mérkőzésen volt a Ferencváros játékosa, ezalatt bajnok és kétszeres kupagyőztes lett a zöld-fehérekkel. Józsa Miklós kapusedző saját nevelésű játékosként 1983 és 1991 között (1 év tatabányai kitérővel) 87 meccsen védte a Ferencváros hálóját. Éppen a “fradista” bicskei szakvezetés adja a mérkőzés egyik pikantériáját, a másik érdekesség, hogy 29 év után látogat újra Bicskére a rekordbajnok. 

Nyílt sisakos játékkal készül a BTC, ugyanakkor a Mester fél szemmel már a szerdai soproni NB III-as bajnokira, illetve az azt követő 3 hazai mérkőzésre (III. ker. TVE, Tatabánya, Nagyatád) is figyel, hiszen a bajnoki pontok szorgos gyűjtése legalább olyan fontos, mint az emlékezetes kupaszereplés. A járványügyi intézkedések miatt sajnos helyszíni szurkolásra nincs lehetőség, a zárt kapura némi gyógyír az M4 Sport TV élő egyenes közvetítése. A válogatott szünet miatt kiemelt érdeklődésre számíthat a mérkőzés és bízunk benne, hogy jó szórakozás lesz a tv előtt ülő nézőknek is. 

Be the first to comment

Leave a Reply