MOL Magyar Kupa: Credobus Mosonmagyaróvár – BFC Siófok 0–1 (0–0)


A Credobus Mosonmagyaróvár a MOL Magyar Kupa első fordulójában az NB II-es Siófokot fogadta. A mérkőzésen először lépett pályára kezdőként a mosonmagyaróvári nevelésű Benkovich Zsolt. Az első félidőben egyenlő erők küzdelmét láthatta a közönség, az óváriak eltüntették az osztálykülönbséget. A hazaiak Nagy Kevin révén egy szabálytalan gólt is szereztek, de ezt a játékvezető kezezés miatt, helyesen érvénytelenítette. A másik oldalon Nikházi előtt adódott ziccer, az ötösről leadott lövését Heirinch óriási bravúrral hárította. A 73. percben Gaál Bálint bal oldali szabadrúgását Jagodics öt méterről csúsztatta a hosszú sarokba. 0-1. A 88. percben a 16 éves Gáncs Botond élete első felnőtt mérkőzésén lépett pályára a hazai csapatban. A 89. percben Takács 28 méteres szabadrúgását Hutvágner tornázta ki a jobb felsőből. Küzdelmes, kevés helyzetet hozó mérkőzésen egy Gaál villanás döntött a vendégek javára.

Fotó: http://mte1904.hu/

Credobus Mosonmagyaróvár – BFC Siófok 0–1 (0–0)

Mosonmagyaróvár, 500 néző

Vezette: Szilasi

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Horváth K. (Kozma, 77.), Bokor, Debreceni, Czingráber, Balogh F., Takács M., Benkovich (Gáncs, 88.), Szalka (Nagy L., 70.), Nagy K., Illés. Vezetőedző: Varga László

Siófok: Hutvágner – Erdélyi, Jagodics, Polényi, Kiss B. – Nikházi, Tajthy, Balogh B. (Elek B., 75.), György (Lapos, 91.), Horváth P., Tömösvári (Gaál B., 57.). Vezetőedző: Gál István

Gólszerző: Jagodics (73.)

Varga László: – Nagyszerűen helytálltunk egy jó erőkből álló Siófok ellen. Az első félidőben tetszetősen játszottunk, és külön öröm, hogy a fiatalok megmutatták, lehet rájuk számítani.

Gál István: – Egy nagyon szervezetten védekező, és helyenként jól is játszó Mosonmagyaróvárt sikerült legyőznünk. Nehéz mérkőzés volt, de örülök, hogy hoztuk a kötelezőt.

Tudósított: Horváth Péter

Be the first to comment

Leave a Reply