MOL Fehérvár FC II – Credobus Mosonmagyaróvár 3-2 (2-1)


Egy góllal győzött a visszajátszókkal megerősített Fehérvár II

MOL Fehérvár FC II – Credobus Mosonmagyaróvár 3-2 (2-1)

Székesfehérvár, 100 néző

Vezette: Dobai János

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Bohner, Debreceni, Czingráber, Horváth K. (Balogh F., 55.), D’Urso, Takács M. (Laki, 65.), Jasarevic, Szalka, Illés, Nagy K. (Benkovich Zs., 81.). Vezetőedző: Varga László

Fehérvár II: Kovács D. – Tóth A., Hajdinger, Horváth B., Molnár B., Papp M., Fodor P., Nyári, Kovács I. (Zólyomi, 68.), Vágó, Zivzivadze (Molnár M., 84. (Szileszki, 90.)). Vezetőedző: Toldi Gábor

Gólszerzők: Kovács I. (17.), Zivzivadze (41.), Nyári (62.), ill., Takács (11.), Laki (92.)

A Credobus Mosonmagyaróvár szombaton a MOL Fehérvár FC második csapatához látogatott. A 11. percben Takács a tizenhatos vonalában, az oldalvonaltól egy méterre végezhetett el szabadrúgást. Az óvári játékos ballal, gyönyörűen a hosszú felsőbe ívelte a labdát. 0-1. A 17. percben Kovács István 16 méterről jobb külsővel parádésan tekert a hosszú sarokba. 1-1. A 41. percben a jobb szélen Hajdinger futotta le Horváth Kevint, majd középre adott, ahol Zivivadze a védőjét megelőzve 5 méterről a kapuba passzolt. 2-1. A 62. percben Nyári 22 méteres szabadrúgása védhetetlenül vágódott az óvári kapuba. 3-1. A 92. percben egy szöglet utáni lecsorgó labdát Laki a kapufa segítségével jutatott a hálóba. 3-2. Ezen a mérkőzésen az NB I-es visszajátszók – a tizenötszörös magyar válogatott Kovács István, a négyszeres grúz válogatott Budu Zivzivadze, és az U19-es válogatott Nyári Patrik – teljesítménye jelentette a különbséget a két csapat.

Videó: Credobus Mosonmagyaróvár – MTE 1904 hivatalos oldala

Toldi Gábor: – NB III-as szinten egy kifejezetten színvonalas mérkőzést sikerült megnyernünk, egy kiváló Mosonmagyaróvár ellen. Csapatom erejét mutatja, hogy hátrányból sikerült fordítanunk és remek gólokat szereztünk. A győzelmünkben fontos szerepet játszottak az NB I-ből visszajátszó játékosok, akik nagyszerűen teljesítettek.

Varga László: – A védekezésünket stabilizálni kell, hogy újra úgy működjön, mint az első hat fordulóban. Ma a visszajátszó válogatott játékosok döntötték el a három pont sorsát a Fehérvár II javára.

Tudósított: Horváth Péter

Be the first to comment

Leave a Reply