MOL Fehérvár FC II – Credobus Mosonmagyaróvár 0-2 (0-1)


A tizennégy meccs óta veretlen Credobus Mosonmagyaróvár a MOL Fehérvár FC második csapatához látogatott február utolsó vasárnapján. Az óvári együttesből Jasarevic Mahir hiányzott, Tóth Martinnak viszont letelt az eltiltása, így visszatérhetett a csapatba.

Lendületesen és jól kezdte a mérkőzést az MTE. A 3. percben egy jobb oldali támadás és beadás után a lecsorgó labdát Nagy Kevin, 20 méterről nagyszerűen lőtte a hosszú felső sarokba. 0-1. Az 54. percben Végh Bence szerzett labdát a középpályán, majd remekül indította Nagy Zoárdot, aki jobbösszekötőből nagy gólt rúgott a hosszú sarokba. 0-2. A gyorsan megszerzett vezetés megadta a mérkőzés alaphangját. Egygólos óvári vezetésnél egy nagy ziccert is elpuskázott a vendégcsapat, így sokáig szoros volt a találkozó. A Fehérvár II nem adta könnyen a győzelmet, de Nagy Zoárd gólja után végleg eldőlt a három pont sorsa.

Varga László együttese ezzel már tizenöt meccs óta veretlen, és egy döntetlen mellett tizennégy győzelmet számlál. Folytatás március 6-án az Érd ellen, hazai pályán.

MOL Fehérvár FC II – Credobus Mosonmagyaróvár 0-2 (0-1)

Székesfehérvár

V.: Kubicsek Máté

Fehérvár II: Dala – Fodor (Tóth T., 73.), Tóth A., Dénes, Tóth B. (Dékei, 60.), Mohl, Berekali, Horváth G., Dinnyés, Kovács B. (Singh, 70.), Vintonji. Edző: Szalai Tamás

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Czingráber, Debreceni, Deák, Nagy K. (Horváth K., 80.), Tóth L., Végh B., Simita, Illés (Tóth M., 80.), Szalka (Szegő, 88.), Nagy Z. (Boros G., 55.). Vezetőedző: Varga László 

Gólszerzők: Nagy K. (3.), Nagy Z. (54.)

Varga László: – Jól kezdtük a mérkőzést, és fontos volt, hogy korán előnybe kerültünk. Ezt követően feljavult a Fehérvár, de jól álltunk a sarat, és rutinosan lehoztuk a találkozót. Gratulálok a csapatnak, hiszen újabb lépést tettünk a célunk felé, de ez még nem a végállomás!

Tudósított: Horváth Péter

Be the first to comment

Leave a Reply