Már csak két pont kell az Érdnek az ezüstéremhez

 

 

iii.-ker.-tve---erdi-vse.png

 

Az NB III Nyugati csoportjának 31. fordulójában az Érdi VSE a III. KER. TVE otthonában lép pályára.

A vendégek a 2016/2017-es szezonban első tizenhárom mérkőzésüket megnyerték, ám az első pontvesztés az aktuális ellenféltől volt, amely az Ercsi úti Sporttelepen egy 90. percben szerzett góllal győzte le őket 2–1-re, így reváns fűti Kertész Ferencéket.

Az érdiek jelenleg tízpontos előnnyel másodikak a tabellán a Kaposvári Rákóczi előtt, így, ha nyernek, akkor ezüstérmesnél rosszabb helyen nem végezhetnek, míg döntetlen esetén a hátralévő fordulókban egy pont is elég a második hely megszerzéséhez, viszont ha megosztoznak a pontokon az óbudaiakkal, akkor is biztosítják dobogós pozíciójukat a tabellán.

A III. kerületi TVE nincs túl jó formában, miután elmúlt hat meccsét egyaránt elveszítette, azt megelőzően viszont döntetlent ért el az Ajka ellen.

„Már pedzegettem a fiúknak, hogy ne zavarja meg őket, az, hogy az utóbbi hét meccsen a III. kerület egy pontot szerzett. Mondjuk, azt pont az Ajka ellen. Ebből látszik, hogy ha felszívják magukat, jó teljesítményre képesek. Nem beszélve arról, hogy minket itthon sikerült megverniük. Figyelni kell Keneseire, alaphelyzetben agresszív játékot játszanak, de nekünk a saját játékunkat kell játszani és akkor meglesz a három pont” – fogalmazott Limperger Zsolt.

„Én próbálom beléjük tuszkolni, hogy ne azzal foglalkozzanak, hány pont kell, hanem azzal, hogy a Kerülettel játszunk egy jó pályán, jó stadionban, úgyhogy remélem, ez feldobja őket.” – reagált  a vezetőedző a pontszerzés miatti tétre.

A III. KER. TVE – Érdi VSE mérkőzés május 13-án, 17.30-kor kezdődik a házigazdák sporttelepén (1037 Budapest, Kalap utca 1-3.), a mérkőzést Pillók Ádám vezeti, segítői Flinta Zoltán és Zahorecz Roland lesznek.

www.érdi-vse.hu