Magyar Kupa: Credobus Mosonmagyaróvár – Tállya KSE 4-1


A Magyar Kupa 7. fordulójában a Credobus Mosonmagyaróvár az NB III Keleti csoportjában szereplő Tállyát fogadta. Jól kezdte a mérkőzést a hazai csapat, amely már a 9. percben megszerezte a vezetést. A bal oldalon remekül meginduló Darázs Mundihoz passzolt, aki a kapufa segítségével szerezte meg a vezetést. 1-0. A 15. percben Czár jobb oldali szögletét Debreceni fejelte a hálóba. 2-0. A 23. percben Szalka átadása után Darázs lőtt 13 méterről a tállyai kapuba. 3-0. A 42. percben Kelemen egy szép akció után szépített. 3-1. A 81. percben Darázs passza után Szalka adta meg a kegyelemdöfést. 4-1. Egy perccel később a gólszerzőt Nagy Lionel váltotta, aki tétmérkőzésen most mutatkozott be az MTE-ben. A Mosonmagyaróvár helyenként jól és látványosan játszva, megérdemelten jutott tovább a Magyar Kupában a legjobb 32 közé. Sorsolás október 30-án este, élőben az M4 Sporton.

Credobus Mosonmagyaróvár – Tállya KSE 4-1 (3-1)

Mosonmagyaróvár, 200 néző

Vezette: Horváth Tibor

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Bohner, Debreceni, Sziklási, Vadász, Bakos, Czár, Mundi (Dobrovolszki, 72.), Jasarevic (Tamás, 56.), Darázs, Szalka (Nagy L., 82). Megbízott vezetőedző: Varga László

Tállya: Hegedűs I. – Horváth B. (Sárosi, 70.), Paranai, Toldi, Minczér, Csicsvári, Németh B. (Ohár, 46.), Potyka, Bodnár M. (Fenyőfalvi, 46.), Kelemen G., Bihari. Vezetőedző: Uray Attila

Gsz.: Mundi (9.), Debreceni (15.), Darázs (23.), Szalka (81.), ill., Kelemen (42.)

Varga László: – Úgy érzem a mai meccsen kreativitásban és szervezettségben is sikerült előrelépnünk, megérdemelten jutottunk tovább. Örülök az első győzelmemnek az óvári kispadon és annak, hogy a játékunk is javuló tendenciát mutat. Fontos számunkra a Magyar Kupa, szeretnénk minél tovább jutni ebben a sorozatban.

Uray Attila: – Ma a jobb csapat jutott tovább. A mérkőzés eleji rövidzárlat megpecsételte a sorsunkat, igaz a folytatásban már voltak jobb periódusaink.

Horváth Péter

Be the first to comment

Leave a Reply