Magyar György váltja Méhes Tibort a Makói FC-nél

Amint arról beszámoltunk távozott a bajnokság végén Méhes Tibor, a Makói FC vezetőedzője.

https://www.csfoci.hu   weboldal megkereste Karsai Tibort a Makói FC ügyvezetőjét, aki érdeklődésükre elárulta, hogy sikerült megtalálniuk a leköszönő szakember utódját.

– Próbáltuk ugyan meggyőzni a maradásról Méhes Tibort, de nem sikerült, és távozott a csapattól. Nem csak ő, hanem segítője, Mazula Zoltán is bejelentette, hogy egészségügyi állapota miatt nem vállalja tovább a munkát. Kerestük az utódot, végül mostanra szinte mindenben megegyeztünk Magyar Györggyel, aki már a hétfői, első edzést is vezényli a csapat számára – mondta Karsai Tibor, a makóiak ügyvezetője.

Kitért rá, a tavalyi keretből a Szeged 2011-től kölcsönkapott Molnár János és Kasuba Dániel visszatért az anyaegyesületéhez, azonban rajtuk kívül is akadnak távozói a csapatnak – helyükre több igazolást is terveznek a Makónál, ám nevekkel egyelőre nem kívánt szolgálni Karsai Tibor – azt megjegyezte, a jövő évi keret háromnegyedével szeretnék végigdolgozni az alapozás időszakát.

Ami a felkészülést illeti, mint a fentiekben szó esett róla, a csapat hétfőn kezdi meg a munkát az új idényre, és szombaton hazai pályán a Békés megyei I. osztályú Mezőhegyessel játszanak edzőmérkőzést, majd egy héttel később a SZEOL-lal találkoznak Szegeden. A jövő évi terveket illetően Karsai Tibor úgy fogalmazott, mindenképpen “izgalommentesebb” szezont szeretnének futni, és nem az utolsó fordulóra hagyni a bennmaradás kérdését.

Be the first to comment

Leave a Reply