Lehetséges pénzt keresni fogadással? az OK Fogadás szakértőivel és tippjeivel IGEN!

Fizetett hirdetés

A gyakran feltett kérdések közé tartozik az, hogy hosszú távon jövedelmező lehet-e a fogadás, és ezen nem is csodálkozunk. Az alábbi cikkünkben minden bizonnyal jó híreket hozunk: ez ugyanis lehetséges! Van egy trükkje viszont – ne fogjon bele egyedül.

A fogadással szerzett jövedelem igen vonzó lehetőség, amely szinte mindenkit, aki időről időre fogad, érdekel. Természetesen minket is kíváncsivá tett ez a gondolat, ezért úgy döntöttünk, hogy írunk belőle egy rövidebb cikket, egyenes ajánlásokkal arra vonatkozóan, hogy hogyan érdemes eljárni, ha a fogadásokon történő rendszeres nyerést komolyan gondoljuk.

Kezdésként érdemes megjegyezni egy igen fontos dolgot – a fogadóirodáknál, ahol Ön is játszik, több csapatnyi ember, bukmékerek és kiválóan fejlesztett programok gondoskodnak együttesen arról, hogy a fogadók ne tudjanak hosszú időn keresztül nyerni. A fogadóirodák mindenekelőtt abban bíznak, hogy Ön is elköveti az alaphibákat (például az alapján fogad, hogy melyik csapatnak szurkol, melyik a „legjobb odds“, mit mondanak hivatalosan, stb.) és hogy a kedvező ods-szok nagy mértékben az ő gyarapodásukat szolgálják. Így leginkább azokon a tudatlan embereken keresnek, akik alaphibákat vétenek, valamint a „gamblereken“, akik nem tartanak ki és észszerűtlen összegeket tesznek fel legtöbbször nem átgondolt tippekre.

Teljesen érthető, hogy amennyiben Ön dolgozik és a fogadás az Ön számára csak egy időszakos hobbi, nem fogja tudni eltalálni a megfelelő ods-szot, az optimális fogadási összeget, azon tippek helyes kombinációját, amelyre az adott nap fogadni lehet, stb. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindez nem is lehetséges. Továbbra is sportfogadásról van szó, ahol esetlegesen a kulisszák mögötti kontaktok, alapos elemzések és a gazdag tapasztalat nagyon jelentős szerepet játszanak! A fogadók túlnyomó többségének az a problémája, hogy ezekhez az információkhoz nem tud hozzájutni, nem készít kielégítően alapos elemzéseket, és egyáltalán nem rendelkezik nagy tapasztalattal… És ezeken a fogadókon keresik a fogadóirodák a legtöbbet.

Léteznek azonban olyan cégek, amelyek foglalkozásának középpontjában pont ez a probléma áll. Ennek a szakágnak az elnevezése „fogadási tanácsadó“, és amennyiben ezt valaki valóban magas szinten űzi, egy nagyszerű fegyver van a kezében a fogadóirodákkal szemben.

Sajnos, a hazai fogadási tanácsadók többsége csaló. Létezik ugyanakkor néhány kivétel, és ezek közül véleményünk szerint az egyik legnagyobb az OK Fogadás elnevezésű fogadási tanácsadó.

Az OK Fogadás elemzők komplex csoportjával dolgozik, egy igazán minőségi hátországgal, és ahogyan azt mi magunk is tapasztaltuk, rengeteg szakmai tapasztalattal rendelkezik! Náluk száz százalékosan azon dolgoznak, hogy minden nap megtalálják a fogadóirodák hibáit és a lehető legjobb tippeket nyújtsák – legalábbis az ő megítélésük szerint.

Mindenki, aki az OK Fogadásnál megfizeti a VIP tagságot, automatikus belépést kap a VIP-szekcióba, ahol a tippek és ajánlások igazán gazdag kínálatát találja meg minden nap, amely alapján egyenesen fogadhat is.

Az OK Fogadás az egyedüli szereplő a fogadási tanácsadók piacán, aki átláthatóan nyilvánossá teszi a csapatát, az egyes tippek kidolgozásának folyamatát és még sok minden mást is. Azon kevesek közé tartozik, ahol minden lényeges szempont, amelyet egy ilyen szolgáltatásnak kínálnia kell, teljesül, és éppen ezért nem csoda, hogy a jelenlegi és volt ügyfeleik egész sora dicséri őket. Mi is csak ajánlani tudjuk! Hiszünk benne ugyanis, hogy valóban a szakma profi képviselőiről van szó.

Így, amennyiben a rendszeres fogadáson és az azon történő nyerésen gondolkozik, kezdetnek szívből ajánljuk, hogy aktiválja tagságát az OK Fogadás fogadási tanácsadónál és ezzel igazán minőségi tippekhez és elemzésekhez juthat. A tipp-szolgáltatásaikat itt tudja kipróbálni: www.okfogadas.hu. Hisszük, hogy ugyanolyan elégedett lesz velük, mint mi!

Be the first to comment

Leave a Reply