Láthatatlan bajnoki. Elkezdődött a jegyárusítás!

Forrás: https://2060.blog.hu/


Nem mindennapi sporteseményre invitáljuk a szurkolókat és olvasóinkat! Megkezdődött a jegyárusítás a 2020. május 3-án 17.00 órakor kezdődő Bicskei TC-Pápai Perutz FC NB III-as “virtuális” bajnoki mérkőzésre. A mérkőzés láthatatlansága ellenére nézőcsúcsra számítunk, meg szeretnénk mutatni, hogy a futball képes legyőzni a koronavírus járványt, nem utolsó sorban pedig jótékonysági gyűjtésre használjuk az eseményt. A befolyó bevételt teljes egészében az ország második legfertőzöttebb megyéjében található Bicskén a járvány által leginkább sújtott családok megsegítésére használjuk fel élelmiszercsomagok és védőeszközök átadása formájában. 

A kezdés időpontjában történelmi élő közvetítéssel jelentkezünk a Bicskei TC Facebook oldalán minden nézőnk számára a Kerecsendi Kiss Márton utcai stadionból kulisszatitkokkal és érdekességekkel, valamint a végleges bevételi adatokkal. Minden jegyvásárló külön erre az alkalomra nyomtatott és Vukmir Dragan szakmai igazgató által eredetiben dedikált emlék-belépőjegyet kap postai úton vagy személyes átvétellel.

FACEBOOK ESEMÉNY /kattints/

Mi a teendőd, ha belépőhöz szeretnél jutni? Elsősorban a kontaktmentes vásárlást javasoljuk, ezért vásárlási szándékod esetén a 800,- Ft/db árat kell átutalnod a BTC 1912 Labdarúgó Kft 50420410- 10000850 számú bankszámlájára, a megjegyzés rovatban a postacímed feltüntetésével. A nevedet itt csak akkor írd meg, ha nem a saját számládról küldted a pénzt. Természetesen a 800,- Ft többszörösével, több jegy megvásárlásával is segítheted a nemes célt, mi tudni fogjuk, hogy annyi jegyet küldjünk, ahányszor 800,- Ft-tal segítettél.

Ha nem tudod banki úton megoldani, személyesen a BTC klubházában érintkezésmentes önkiszolgáló pultunkban, naponta 8.00-9.00 óra között, a bicskei Lidl Áruház parkolójában lévő dohányboltban pedig nyitvatartási időben (jelenleg 6.00-15.00 óra között) vásárolhatsz jegyet április 16-tól. Ugyanettől a naptól kezdjük meg a banki úton vásárolt jegyek kipostázását is.

Találkozunk május 3-án a BTC-Pápa virtuális mérkőzésen! Győzzön a futball és döntsünk együtt nézőcsúcsot!

Vigyázzunk egymásra!

Be the first to comment

Leave a Reply