Közelít a dobogó felé az Érd. Vasárnap a Komáromot fogadja

Forrás: https://erdivse.hu/


December 6-án 13 órától a Komárom VSE-t látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen az Érdi VSE.

Már a 21. fordulót rendezik a hétvégén az NB III Nyugati csoportjában. A tizennyolc mérkőzés után 34 ponttal hatodik helyezett Érdi VSE egy győzelemmel a dobogó közelébe kapaszkodhatna, hiszen a negyedik VLS Veszprém az ötödik FC Nagykanizsát fogadja.

A Komárom már húsz mérkőzést játszott le az idényben, ezek közül kilencet nyert meg három döntetlen és nyolc vereség mellett. Bozsik Péter együttesét fűtheti a visszavágás vágya, hiszen a bajnokság második körében hazai pályán szenvedett 1–0-s vereséget az érdiektől.

Igaz, ehhez Kollega Krisztiánéknak is lesz egy-két szavuk hazai pályán, pláne, hogy a sorozatterhelés közepette „szusszanhattak” egyet. A rohamtempóban, tizenöt nap alatt lejátszott öt bajnoki után hétközben a Nagyatádi FC lemondása miatt lélegzetvételnyi pihenőhöz jutottak és edzéssel is tudtak készülni következő ellenfelükre – illetve a következő hétre, amikor szerdán és pénteken is pályára lépnek.

– A Komárom az NB III egyik meghatározó csapata, a Balatonfüred elleni mérkőzés csak egy kisiklás volt nekik. Egy masszív, fegyelmezett társaságról beszélünk, akikkel már találkoztunk idén. Most nagyon fontos lesz, hogy sérültjeinket, betegeinket a fiatalok hogyan tudják pótolni. Ez lesz a kulcsa a meccsnek, hogy ők hogyan nőnek fel a feladathoz

– fejtette ki Limperger Zsolt.

A december 6-án, 13 órakor kezdődő Érdi VSE–Komárom VSE mérkőzést Szalai László vezeti, segítői Gyürüsi Péter és Füzi Péter lesznek. A találkozót az ÉrdMost.hu facebook oldalán élőben közvetítik!

NB III, Nyugati csoport, 21. forduló
12.06., 13.00:
 Érdi VSE–Komárom VSE

Be the first to comment

Leave a Reply