Körösladány MSK – Szekszárdi UFC 1–1

Forrás: https://keleten.hu/


Fotó: Kovács-Goda József

Pontosztozkodás született Körösladányban vasárnap az NB III-as labdarúgó-bajnokság 11. fordulója keretében lejátszott mérkőzésen, melyen a nehéz helyzetben lévő Szekszárd volt az ellenfél.

A 2. percben Krajcsó lövése adta meg az alaphangot a hazaiaknak, ami kevéssel szállt kapu fölé. A 10. percben Krajcsó szöglete után a kapu előtti tömörülésből valaki megcsúsztatta a labdát, ami felső lécen csattant. Támadásban marad a Ladány, a 22. percben Burai szerzett labdát a 16-os előterében, egyet tolt rajta, majd laposan a kifutó kapus alatt gurított a rövid sarok mellé. A félidő második fele eseménytelenül telt, jobbára a mezőnyben gyűrték egymást a felek.

A térfélcsere után remekül kezdett a hazai együttes: Krajcsó-Burai összjáték után a támadó középre centerezett, a hosszú érkezett Ilyés, aki a kapuba bombázott, 1–0.

A válasz sem váratott sokat, 5 minutával később Márton 23 méteres szabadrúgásból vette be a kaput, eltekerve a labdát a sorfal felett, 1–1.

Az utolsó félórában alább hagyott a támadókedv, Ruzsa azonban így is megszerezhette volna a győztes találatot, amennyiben a vendégek kapusa nem véd hatalmasat. A másik oldalon Mayer került kecsegtető helyzetbe, de Nagy Bálint is a helyén volt, míg a slusszpoént Ilyés helyzete jelentette a találkozó végén. Közvetlenül a lefújás előtt a hazai kapus érthetetlen körülmények között piros lapot kapott.

NB III-as labdarúgó-mérkőzés

Körösladány MSK – Szekszárdi UFC 1–1 (0–0)
Körösladány, 350 néző
Vezette: Tóth Tamás (Szabó Ferenc Szilárd, Vilmányi Simon).
Gólszerző: Ilyés (52.), ill. Márton (57.). Kiállítva: Nagy B. (92.).
Jó: Krajcsó, Zelenyánszki, Ruzsa, ill. Szűcs K., Márton, Arena.

Körösladány: Nagy B. – Rádai, Szántó (Szabó Á., 46.), Ruzsa, Krajcsó – Zelenyánszki (Vastag, 50.), Pusztai (Knyihár, 67.) – Burai, Mácsai, Kisari – Ilyés. Vezetőedző: Fodor Sándor.

Szekszárd: Szűcs K. – Fekete M., Márton, Rácz Á., Béla – Lékó, Budai, Arena Á., Németh K. – Mayer M. (Fejes, 75.), Fejős (Gellér, 9.). Vezetőedző: Dienes Pál.

Fodor Sándor: – Ma hiányzott az ötlet és a kreativitás a támadójátékunkból. A második félidőben egy szép támadás végén megszereztük a vezetést, de egy szabadrúgásból hamarosan egyenlített az ellenfél. Csapatunk a végén mindent megtett a győzelemért, de az utolsó pillanatokban rendre hiba csúszott a játékba, vagy az ellenfél jól védő Szűcs kapus mentette meg a szekszárdiakat a góltól.

Be the first to comment

Leave a Reply