Komárom VSE – Credobus Mosonmagyaróvár 0-1 (0-1)

Forrás és fotó: Credobus Mosonmagyaróvár


Komárom VSE – Credobus Mosonmagyaróvár 0-1 (0-1)

Komárom, 300 néző

Vezette: Katona

Komárom: Szabó M. – Hajba (Szecsődi, 80.), Molnár S., Parázs, Vincze V., Végh B., Göblyös (Tóth P., 46.), Simigla, Schiller (Módi, 53.), Eszlátyi, Végh T. Vezetőedző: Bozsik Péter

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Bohner, Bokor, Czingráber, Horváth K. (Balogh F., 61.), D’Urso, Takács M., Jasarevic, Szalka (Laki, 62.), Illés (Kozma, 85.), Nagy K. Vezetőedző: Varga László

Gólszerző: Takács Martin (41. – büntetőből)

Rangadó várt a Credobus Mosonmagyaróvárra, amely Komáromba látogatott. A 41. percben Jasarevic jobb oldali beadása utána egy hazai játékos kézzel ért a labdába a tizenhatoson belül, ezért a játékvezető büntetőt ítélt. A tizenegyest Takács Martin magabiztosan a bal felsőbe rúgta. 0-1. A 92. percben Nagy Kevin 12 méterről a felsőlécet találta telibe, a kipattanót pedig Kozma lőtte a jobb kapufa mellé. A Mosonmagyaróvár taktikus, szervezett játékkal, nagyon értékes három pontot szerzett a kiváló erőkből álló Komárom otthonában. A hazai csapat ugyan mezőnyfölényben játszott a második félidőben, de ez helyzetekben nem mutatkozott meg.

Bozsik Péter: – Egy félidőnyi előnyt adtunk a Mosonmagyaróvárnak. Sajnos a csapatból többen is a tudásuk alatt teljesítettek, ez pedig nem fér bele. Keressük a gyengébb játék okait.

Varga László: – Nagyon értékes három pontot szereztünk. Tudtuk, hogy egy játszós csapat lesz az ellenfelünk, ezért egy kicsit átadtuk a területet. A végén többször is lezárhattuk volna a meccset. A védelmünk hibátlanul működött, és a fiatalok teljesítményét külön is ki kell emelnem.

Tudósított: Horváth Péter

Be the first to comment

Leave a Reply