Kiütés! Credobus Mosonmagyaróvár – Komárom VSE 6-0 (5-0)


Credobus Mosonmagyaróvár – Komárom VSE 6-0 (5-0)

Mosonmagyaróvár, zárt kapuk mögött

Vezette: Jakab Á.

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Bohner, Debreceni, Czingráber, Bakos Sz. (Illés, 56.), Takács M. (Szimhardt M., 72.), D’Urso, Horváth K. (Tóth M., 56.), Nagy K., Szalka (Gáncs, 72.), Oláh L. (Szabó Zs., 64.). Vezetőedző: Varga László

Komárom: Rigó – Hajba (Horváth D., 72.), Bán, Musitz, Vincze, Végh B., Tóth P., Simigla, Schiller, Módi, Végh T. Vezetőedző: Bozsik Péter

Gólszerzők: Schiller (1. – öngól), Szalka (25.), Takács M. (31.), Nagy K. (37.), Oláh L. (40.), Szimhardt M. (84.)

A tabella második helyén álló Credobus Mosonmagyaróvár a Komárom együttesét fogadta az NB III 24. fordulójában. Az 1. percben Szalka megindulásánál két komáromi védő nem értette meg egymást, ennek eredményeként pedig Schiller talált a saját kapujába. 1-0. A 25. percben D’Urso indította Szalkát, aki 14 méterről gyönyörűen átemelte a kifutó kapust. 2-0. A 31. percben Nagy Kevin gurított vissza az alapvonalról Takácshoz, aki jobbal 16 méterről nagyszerűen kilőtte a bal alsó sarkot. 3-0. Hat perc múlva Oláh cselezgetett befelé, majd visszagurított Nagy Kevinhez. Az óvári támadó 24 méterről a jobb alsó sarokba tekerte a labdát. 4-0. A 40. percben változott az iménti szereposztás: ekkor Nagy átadását Oláh továbbította a kapuba. 5-0. A 84.percben Illés ugratta ki Szimhardt Milánt, aki egy csel után 11 méterről gurított a kapuba. A 17 éves játékosnak ez volt az első gólja az NB III-as bajnokságban. 6-0. A Mosonmagyaróvár remek játékkal és szép gólokat szerezve ilyen arányban is megérdemelten győzött a Komárom ellen. Folytatás egy hét múlva a ZTE II ellen.

Varga László: – Nagyszerű teljesítményt nyújtva és pazar gólokat rúgva teljesen megérdemelten nyertünk. Büszke vagyok a srácokra. Megyünk tovább ezen az úton!

Bozsik Péter: – Pocsékul kezdtük a mérkőzést, az első gól rá is nyomta a bélyegét a teljesítményünkre. Helyenként osztálykülönbség volt a két csapat között. A Mosonmagyaróvár gyorsabban játszott, kegyetlenül kihasználták a hibáinkat az első félidőben. A szünetben próbáltuk rendezni a sorainkat, a második félidei teljesítményünkkel már elégedettebb vagyunk, de a hazaiak sokkal magasabb szintet képviselnek.

Tudósított: Horváth Péter

Be the first to comment

Leave a Reply