Kétgólos hátrányból egyenlített Fehérváron a Mosonmagyaróvár


MOL Fehérvár FC II-Credobus Mosonmagyaróvár 2-2 (2-2)

Székesfehérvár, 150 néző

Vezette: Maml Zoltán

MOL Fehérvár FC II: Kovács D. – Pápai K., Szabó B., Major M., Galacs (Konok, 46.), Vágó G., Horváth B., Dinnyés, Ódor, Halmai (Tarnóczi, 64.), Mocsi. Vezetőedző: Toldi Gábor

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Bohner, Sziklási, Debreceni, Vadász, Dobrovolszki, Darázs, Czár, Jasarevic (Szegi, 84.), Mundi (Veress, 58.), Szalka (Laki, 73.). Vezetőedző: Varga László

Gsz.: Pápai K. (6., 11.), ill., Jasarevic (32.), Sziklási (44.)

Az NB III 15. fordulójában a Credobus Mosonmagyaróvár a MOL Fehérvár FC második csapatához látogatott. A 6. percben Pápai Kristóf lépett ki remekül egy labdával, majd 16 méterről óriási bombagólt lőtt az óvári kapuba. 1-0. A 11. percben lemásolta az előző akcióját a Fehérvár. Megint Pápai volt a főszereplő, aki ezúttal is gyönyörű gólt szerzett. 2-0. A hidegzuhany után felébredt a Credobus Mosonmagyaróvár és még az első félidőben egyenlített. A 32. percben Jasarevic futotta le a védőjét, majd Kovácsot is kicselezve lőtt az üres kapuba. 2-1. A 44. percben Czár szabadrúgását Sziklási fejelte a hálóba. 2-2. A második félidő derekán Mundi 18 méterről emelt kapura, Kovács a léc alól a kapufára ütötte a labdát. A Mosonmagyaróvár a mérkőzés elején nehéz helyzetbe hozta magát, de gyorsan felállt a padlóról, igaz a győzelemhez ez sem volt elég. Igazságos a döntetlen.

Toldi Gábor: – Az osztály színvonalát meghaladómérkőzésen 2-0-ás vezetésnél el kellett volna döntenünk a három pont sorsát. Úgy érzem egy kicsit közelebb álltunk a győzelemhez.

Varga László: – Az első helyzetünk kimaradt, ezután pedig két nagy védekezési hiba után komoly hátrányba kerültünk. Innen még sikerült visszajönnünk, de nem tudtuk a magunk javára fordítani a mérkőzést. Reális a döntetlen, amivel persze nem vagyunk elégedettek.

Horváth Péter

Be the first to comment

Leave a Reply