Jótékonykodtak a Fenegyerekek


Mindig örömmel tölt el ha egy klub, vagy egy szurkolói közösség a labdarúgáson kívül is aktív és felkarolja az elsettek, a rászorultak sorsát. Több esetben is beszámoltunk a Bicskei TC jótékonysági akcióiról (az egyikről itt olvashattok: https://nb3foci.hu/hirek/tordas-se-bicskei-tc-2-2-1-2-de-ezuttal-mindenki-nyert-a-focikozosseg-1-millio-76-ezer-forintot-gyujtott-az-arvizkarosult-csaladnak.html), most a Nagykanizsa szurkolói, a Fenegyerekek mutatták meg azt, hogy közös szerelmünk a labdarúgás jóval több mint játék.

Forrás: Fenegyerekek Nagykanizsa

Tisztelt szurkolók, nagykanizsaiak!
Ez az év senkinek nem úgy alakult, ahogyan tervezte. A vírus teljesen átalakította az életünket, de a változások a jótékonykodást nem érinthetik.
A Fenegyerekek szurkolói csoport idén is egy adománygyűjtő akciót szervezett, melyet ebben az évben a „Keleti pecsenyézővel” együtt bonyolított le.

Az ünnepekre a Zala Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat Nagykanizsai Gyermekotthonában élő gyermekek számára gyűjtöttünk használt, de jó állapotú ruhákat és játékokat, valamint édességeket és gyümölcsöt.
Az adományt tegnap adtuk át a Gyermekotthon Űrhajós utcai épületében.
Köszönjük mindenkinek, aki felajánlásával segítette az akciónkat.
Hajrá Kanizsa!

Be the first to comment

Leave a Reply