Javult Csank János állapota, de még mindig kórházban van

Forrás: https://www.vacfc.com/


„Szerencsére sokkal jobban vagyok, már hazamennék – mondta a Nemzeti Sport megkeresésére a 74 éves szakember. – Bár azt hittem, elengednek a kórházból, ám a kezelőorvos javaslatára mégis bent tartanak. Négyágyas szobában lehetek, s bár sok mozgás nem engedélyezett, de azért érezzük innen bentről is, hogy egyre nagyobb a jövés-menés, ami azt jelenti, emelkedik az orvosi ellátásra szorulók száma. Sokat fogytam, s mivel amúgy sem volt rajtam sok zsír, így az izomzatomból mentek le a kilók, ezért aztán lesz mit pótolni, ha kikerülök. Hozzáértő orvosok, remek ápolók vesznek körül, csupán az zavar, hogy mindenkit csak »szkafanderben« láthatok, még a nővérkéket is.”

“Csank János hozzátette, tudja, sokan szorítanak, imádkoznak érte, s elmondta, a szeretet az egyik legjobb gyógyír számára ezekben a nehéz napokban.

Frissítés: a szakmai igazgató honlapunknak elmondta, hogy csütörtökön újabb vizsgálatok várnak rá, ennek függvénye, hogy holnap kiengedik-e a kórházból.

Csapatunk így ezen a héten is Burzi Attila másodedző irányításával készül a hétvégi, Szekszárd elleni idegenbeli mérkőzésre. Csank János természetesen folyamatosan kapcsolatban van a szakmai stáb tagjaival.”

Be the first to comment

Leave a Reply