Játékok futball rajongóknak

Foci online játékok tekintetében a bőség zavarával küzd az, aki úgy dönt, hogy ma kipróbál egy újabb játékot. Most megmutatjuk a legjobb és legismertebb új és klasszikus játékokat!

A foci játékok online kaszinó platformokon is komoly kínálattal érhetőek el

Az elmúlt 1-2 év során nem túlzás azt állítani, hogy komolyan átalakult az életünk. Megszoktuk, hogy kevesebbet találkozunk a barátainkkal, kevesebbet szórakozunk, ahogy azt is megszoktuk, hogy egy streaming szolgáltatóhoz történő előfizetés és az online ügyintézés már az életünk része lett teljesen. Már korábban is nagyon előretört az online jelenlét és az online világ, az elmúlt 1-2 évben teljesen dominánssá vált az, hogy az interneten intézünk mindent. Nézzünk csak meg egy kaszinó bónusz lehetőséget valamelyik online kaszinó oldalon – plusz pénzt kaphatunk Magyarországról is, ha mobilról használjuk az oldalt. Tehát még a különféle portálok is erősítik azt, hogy online használjuk őket.

Alig van már olyan játék, amit teljesen offline játszhatunk, minden területen előretört az online jelenlét és az online játék. A labdarúgás esetén is azt tapasztalták a fejlesztők és szakírók, hogy a játékok futball rajongóknak még inkább népszerűvé váltak az elmúlt években. A foci online játékok tekintetében ugye van 1-2 húzónév, amelyek uralják a piacot, de igazából számtalan lehetősége van annak, aki focival akar játszani az interneten vagy akár mobilról. Az első és legismertebb játék, amivel online és offline is nagyon sokan játszanak, a FIFA sorozat aktuális legújabb verziója, ami most a FIFA 22, de a FIFA 23 is már itt van a kanyarban. Viszont azt tudni kell, hogy a FIFA 22-vel ma már szinte csak úgy lehet játszani, ha megvesszük a teljes verziót, nincsenek már nagyon ingyenes játéklehetőségek.

Szakértőnk, Sultés Szilvia azonban rámutatott, hogy ez hamarosan megváltozhat, hiszen a FIFA 23 vonatkozásában ingyenes játékról is szólnak a pletykák. De nem csak ezekkel a játékokkal lehet online játszani, van számtalan olyan játék, amit egy focirajongónak online ki kell próbálnia, gondoljunk a foci játékok online kaszinó platformon elérhető verzióira. Mert az online kaszinókban sem csak kártyajátékok vannak, nagyon egyszerű logikával felépített élő kaszinós focijátékot is játszhatunk, akár mobilról, de bőven vannak olyan nyerőgépek is, amelyek témája a foci. És manapság már ezeket a legtöbb oldalon ingyen is kipróbálhatjuk, ha pedig igénybe vesszük egy kaszinó bónusz lehetőségét, akkor még extra pénzt is kaphatunk a kipróbálás mellé.

További klasszikus játékok futballrajongóknak

De ha meg akarjuk nézni, hogy milyenek a játékok futball rajongóknak a FIFA világán kívül, akkor gyorsan látni fogjuk, hogy milyen sok lehetőségünk van valójában. Azért azt még említsük meg a FIFA kapcsán, hogy a FIFA 10 verzióját annak is ki kell próbálnia, aki csak mondjuk a FIFA 19-nél kapcsolódott be a sorozatba, hiszen ezt a 2009-ben érkezett verziót tartják annak, amellyel ténylegesen átalakult a sorozat és jóval valóságosabb lett minden. Ingyenesen kipróbálható a Virgin Gamesnél a foci játékok online kaszinó világában elérhető legjobb slotja is, amely nem egy klasszikus slot, hanem tele van izgalmakkal és lendülettel.

A foci online játékok világában a FIFA nagy vetélytársát, a Pro Evolution Soccer 2017-et is érdemes kipróbálni, ugyanis sokak szerint ez a focis játék sokkal jobb játékmenetet és szebb grafikát kínál a játékosoknak, mint a FIFA. Ráadásul a PES egyre jobban előretör a liszenszek tekintetében is, hiszen az UEFA Európa Liga és az UEFA Bajnokok Ligája mellett több csapat is csak ebben a sorozatban érhető el.

Élet a FIFA-n túl

Szeretjük az arcade játékokat? Akkor most már az online is elérhető Super Arcade Football is nekünk való, hiszen ez nem más, mint a SNES és Megadrive régi-régi klasszikus játékainak felújított és online elérhető változata – ilyen például a Sensible Soccer és az Italia 90. Persze legyintünk erre most, de nagyon sok játékos a mai napig szeret ezekkel játszani, hiszen a futballrajongók között sokan vannak olyanok, akik nem a fiatalabb korosztályhoz tartoznak és így nosztalgiával gondolnak ezekre a játékokra. Mindkettő játék esetén egyébként elmondható, hogy

  • nagyon gyors játékmenet és
  • igazi arcade hangulat jellemzi őket,
  • ráadásul egyszerre négy játékos is részt vehet a küzdelmekben.

Az irányítás egyszerű, szóval nem nagyon kell másra fókuszálni, mint a szórakozásra. Ugyanilyen klasszikus az 1989-es Amiga játék, a Kick Off, aminek online változata egy igazán érdekes és különleges futballélmény. Hiszen nem sok olyan focis játék van még online, amelyben tündérek segítenek nekünk a jobb eredmény elérésében. De a klasszikus régebbi játékok mellett nagyon sokan szeretik online például a különféle menedzser típusú játékokat, amelyekből aztán van bőségesen. Ezek lehetőséget teremtenek arra, hogy ne nekünk kelljen ténylegesen végigjátszani a mérkőzést, de mi állíthatjuk össze a keretet, mi leszünk azok, akik intézik a jegyek árát, mi építünk stadiont és így tovább. Az újabb online változatokban már a barátaink ellen küzdhetünk egy ligában és ha akarjuk, akár online le is játszhatjuk a mérkőzéseket.

Konkluzióként elmondható, hogy minden olyan focirajongó, aki online is szeret játszani, számtalan különleges lehetőséget találhat erre az interneten, csak győzze megtalálni azt, ami tényleg leköti. Mert van itt online FIFA, klasszikus arcade és számtalan menedzserprogram is. Ne is habozzunk, vágjunk bele most!

Be the first to comment

Leave a Reply