Ismét Németh Zsolt lett a Kozármisleny vezetőedzője

 

nemeth-zsolt.pngArról számolt be a www.bama.hu weboldal, hogy ismét az elmúlt évek sikeredzője Németh Zsolt lesz a Kozármisleny vezetőedzője.

A tavalyi NB3-as bajnoki cím és a kupamenetelés után (több élvonali csapatot is búcsúztattak, pl. a Honvédot oda-vissza verték), a másodosztályt is jól kezdte az együttes, de az őszi szezon vége nem úgy sikerült ahogy szerették volna. Bár bennmaradó helyen vonulhattak téli szünetre, de váltottak a kispadon és a Szanyó Károly – Sándor Tamás páros felelt a továbbiakban a csapatért. Sajnos előrelépés helyett a Misleny kiesett.

Most ismét Németh Zsoltra vár a feladat, amely most feltehetőleg nem a bajnoki cím, hanem a bennmaradás kiharcolása lesz. Feleki Attila korábbi tulajdonos a jövőben már csak törzsszurkoló szeretne lenni, így ez nem ígérkezik könnyűnek. 

– Észérvet nem tudok mondani – válaszolta Németh Zsolt, amikor a www.bama.hu weboldal kérdezte, hogy miért lett újra a mislenyiek edzője. – Kozármislenyi vagyok, imádom a várost, a csapatot, korábban gyönyörű éveket töltöttem el itt, sok-sok szép sikerrel. Úgy voltam vele, hogy ha én nem vállalom el, akkor mégis ki? Szóval itt vagyok, és már nézelődök is, hogy kikkel tudunk majd csapatot építeni jövőre. Nem látok a jövőbe, nyilván nem tudhatom, mi lesz egy-két év múlva. Én mégis hároméves ciklusban gondolkodom – mondta a tréner. – Most egy olyan csapatot kell kialakítani, amely biztosan bent marad az NB III.-ban. Sok fiatallal, jó néhány helyi, baranyai játékossal. Ha ez sikerül, a következő két év végére olyan együttest szeretnénk faragni, amely újra harcba szállhat a feljutásért. Ez most egy nagyon más munka, mint amit korábban végeztem Mislenyben, hatalmas kihívás, nagyon nehéz lesz. De most már nem ezen kell gondolkozni, hanem el kell kezdeni dolgozni.