Interjúversenyt indítunk!


A www.nb3foci.hu weboldal pályázatot ír ki „A Legjobb interjú 2020. év címen”. Az interjú alanya lehet bármely harmadosztályban szereplő játékos, edző vagy szakvezető. Az interjú készülhet írásban (fotóval), vagy videófelvétel formájában. Bármely személy életkori és egyéb korlátozás nélkül részt vehet a versenyben. Egy-egy pályázó több interjút is beküldhet, egyetlen megkötés van csak, hogy a mű korábban még sehol sem került publikálásra. Kérjük, hogy az elkészült műveket az nb3foci@gmail.com email címre küldjétek!

A jól sikerült interjúkat folyamatosan megjelentetjük weboldalunkon.

Beküldési határidő 2020.12.31. Ezt követően az  „NB3 FOCI” csoport tagjai szavazás útján fognak dönteni arról, hogy melyek a legjobbak. A dicsőségen kívül az első 3 helyezett díjazásban is részesül.

A nyereményeket a www.focifan.hu és Ferencz Zsolt ajánlotta fel.

Az 1. helyezetté lesz a sporttáska és a pénztárca, a 2. helyezetté a labda, a 3. helyezetté pedig az ágynemű. Készlettől függően a nyertesek más klub változatában is kérhetik majd a nyereményeket, amelyeket a webáruház postáz, külön költség felszámítása nélkül.

Ferencz Zsolt marosvásárhelyi mester felajánlott egy focis pénztárcát a győztesnek, amely amúgy megvásárolható (12.5 x 9.5 cm nagy, ára 10.200 forint, postaköltség 2.000 forint DPD gyorsposta útján). Sok más nagyon jó minőségű termék közül választhatsz a fotóra kattintva!

Be the first to comment

Leave a Reply