Ingyenes szurkolói buszt indít a Bicskei TC a szomszédvárak csatájára. Remek hangulat várható a lelátón

Forrás: https://2060.blog.hu/ Videó: Szalai Ferenc


2020.08.02. 17:30 óra, Tatabánya

Tatabányai SC – Bicskei TC

Ki ne emlékezne  2019. június 15-i szombat délutánra, amikor a Bicskei TC az osztályozó visszavágóján – 0-0-ás hazai mérkőzés után – idegenben, a tatabányai Grosics Gyula Stadionban Tornyai akciója után Farkas szemfüles góljával a mennybe ment, azaz feljutott az NB III-ba. Akkor az örömittas bicskeiek azt kívánták az elkeseredett “Bányászoknak”, hogy találkozzanak 1 év múlva az NB III-ban. A sors gyorsan korrigált, hiszen a BTC biztosan bent maradt, a Tatabánya pedig az 1. helyről, a megyei bajnokság lefújása után osztályozó nélkül feljutott a harmadosztály Nyugati csoportjába. 

A sors(olás) még abban is segített, hogy mindjárt a nyitófordulóban sor kerül a visszavágóra, hiszen a két szomszédvár egymás ellen kezd augusztus elején, minden bizonnyal óriási érdeklődés és remek hangulat mellett.  Nehéz meghatározni a két egymásnak feszülő csapat játékerejét, mindkét alakulatnál jelentős változások voltak a játékoskeretben, a Bicske már 12 átigazolásnál jár és látható, hogy a csapat összeérése még nem fejeződött be. Vukmir Dragan maximálisan bízik megfiatalított keretében és biztosan lesz egy-két meglepetés is a kezdőben.

Egy biztos: óriási hangulat és táblás ház várható a bányászváros arénájában, a leglelkesebb szurkolókat tömörítő Bicske Tigers csoport Kiss Csaba és Nagy Attila vezetésével már hangol, a klub pedig ingyenes szurkolói busz indításával segíti az átjutást. A 16.00 órakor a bicskei sporttelepről induló járatra kommentben lehet jelentkezni a Bicske Tigers zárt Facebook-csoportjában és a Bicskei TC mindenki által elérhető Facebook-oldalán.

Be the first to comment

Leave a Reply