III. Kerületi TVE – Credobus Mosonmagyaróvár 0–0


Fotó: MTE 1904

III. Kerületi TVE – Credobus Mosonmagyaróvár 0–0

Budapest, 600 néző

Vezette: Katona B.

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Bokor, Debreceni, Bohner, Horváth K., Czingráber (Tóth M., 81.), D’Urso, Jasarevic (Balogh F., 76.), Nagy K., Illés, Laki (Szalka, 81.). Vezetőedző: Varga László

III. Kerület: Jeszenszky – Nagy T., Erdei, Opavszky, Szalai, Tóth K. (Németh G., 86.), Kokenszky (Borvető, 69.), Tamási (Fazakas, 86.), Daróczi (Czvitkovics, 59.), Remili, Rabatin. Vezetőedző: Kemenes Szabolcs

A hét meccs óta veretlen, második helyen álló Credobus Mosonmagyaróvár a listavezető III. Kerülethez látogatott. A rangadó előtt rossz hírt kaptak az óváriak, hiszen 70 éves korában elhunyt Turány Imre az MTE 1904 korábbi kiváló labdarúgója, utánpótlás- és vezetőedzője.

Jól kezdte a mérkőzést a vendég Mosonmagyaróvár. Az első félidő legnagyobb helyzete Laki előtt adódott a 20. perc környékén. A csatár Horváth Kevin beadásából fejelt a kapura, Jeszenszky azonban óriási védéssel hárítani tudott. Több lehetőség is adódott még a vendégek előtt, ám a pontos befejezés elmaradt, így döntetlennel vonultak öltözőbe a csapatok. 0-0. A második félidőben is hasonló játékot láthattak a nézők. Mindkét fél előtt adódtak lehetőségek, ám eldönteni egyik csapat sem tudta a mérkőzést. A találkozón igazságos döntetlen született. 0-0. A szezonban Varga László együttese az első, amely pontot tud rabolni az óbudai csapat otthonából. Ezzel a Credobus Mosonmagyaróvár már nyolc mérkőzés óta veretlen és hét találkozó óta gólt sem kapott.

Kemenes Szabolcs: – Nagyon jól felkészült, tudatosan építkező, támadófutballt játszó Mosonmagyaróvár érkezett hozzánk. Erre a stílusú játékra készültünk és ezt is kaptuk. Mindkét csapat eldönthette volna a találkozót, de vállalható eredmény született. Gratulálok az MTE-nek,ezzel a hozzáállással még sokra viheti.

Varga László: – Nagyon színvonalas mérkőzést játszottunk, ahol két erős csapat találkozott. Az első félidőben  több lehetőségünk is akadt, amivel vezetést szerezhettünk volna, de a mérkőzés egészét nézve reális eredmény született. Gratulálok a csapatomnak nagyszerű teljesítményt tettek le az asztalra! 

Tudósított: Horváth Péter

Be the first to comment

Leave a Reply