Hét nap alatt harmadik mérkőzésüket vívják az érdiek, akik vasárnap a BKV-t fogadják

Forrás: https://erdivse.hu/


Az egyhónapos kihagyás után komoly meccsdömpingbe kezdett bele az Érdi VSE, amely november 22-én, 13 órától a BKV Előre ellen harmadik meccsét vívja egy hét alatt az NB III Nyugati csoportjának 19. fordulójában.

Egyelőre nem lehet panasz az Érdi VSE-nél a visszatérés utáni teljesítményre, hiszen Kalmár Domonkosék előbb Balatonfüreden értek el 1–1-es döntetlent, majd hét közben Kollega Krisztián duplájával győzték le a Tatabányát.

Ennek köszönhetően Limperger Zsolték kezdenek visszakapaszkodni az élmezőnyre. Az „őszi szünet” után még tizenegyedik érdiek a négy pont megszerzésével három-négymeccses hátrányuk ellenére már a hatodik helyet foglalják el 27 ponttal.

Az aktuális ellenfél, a BKV Előre ezzel szemben minden találkozóját lejátszotta, s tizennyolc mérkőzés után öt-öt győzelemmel és döntetlennel, nyolc vereséggel áll a tabella tizenharmadik helyén. A Gelei Károly által irányított közlekedésiek azonban jó formának örvendenek, hiszen legutóbbi három meccsükön nem kaptak ki: győztek Felcsúton és hazai pályán a Gárdony ellen, illetve egy pontot szereztek a Balatonfüred ellen a fővárosban.

A BKV házi góllövőlistájának élmezőnye rendkívül szoros, hiszen Balogh Bence, Wágner Richárd és Szegő Imre is egyaránt hat alkalommal vette be az ellenfelek kapuját.

A két csapat az elmúlt szezonokban is többször találkozott egymással: a 2015/16-os kiírás óta lejátszott hét meccsből ötöt nyertek az érdiek egy-egy döntetlen és BKV-siker mellett. Amióta Limperger Zsolt irányítja az Érdi VSE-t azóta a közlekedésiek még pontot sem tudtak szerezni az Ercsi úton. Igaz, a sorozatterhelésben lévő érdieknek így sem lesz egyszerű dolguk, hiszen hét nap alatt harmadik mérkőzésüket vívják vasárnap. Arról nem is beszélve, hogy december 11-ig még hat találkozó vár Bozsoki Imréékre.

– Még van hátra egy edzésünk a mérkőzés előtt, így azt mindenképp meg kellene várnunk, mert több meghatározó játékos szereplése is kérdéses, amely nagyban befolyásolhatja a mérkőzést, a felállást és azt, hogy mit tudunk játszani a BKV ellen – fogalmazott azzal kapcsolatban Limperger Zsolt, hogy a Tatabánya ellen sérülés miatt már a 13. percben lecserélt Koós Gábor mellett többen is kisebb sérüléssel bajlódnak.

A november 22-én, 13 órakor kezdődő Érdi VSE–BKV Előre mérkőzést Mencsik László vezeti, segítői Szarvas László és Kasza Dénes lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 19. forduló
11.22., 13.00: 
Érdi VSE–BKV Előre

Be the first to comment

Leave a Reply