Hat gól esett a fordulatos meccsen. Credobus Mosonmagyaróvár – Pápai Perutz FC 3-3


Credobus Mosonmagyaróvár – Pápai Perutz FC 3-3 (1-1)

Mosonmagyaróvár, 300 néző

Vezette: Juhász Dávid

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Bohner, Sziklási, Debreceni, Vadász, Dobrovolszki, Darázs (Tamás, 92.), Czár, Jasarevic, Mundi (Veress, 79.), Szalka. Megbízott vezetőedző: Varga László

Pápa: Bánki – Császár, Szilágyi A., Dóczi, Kalász, Hanzl, Szabó Zs. (Farkas B., 90.), Zsirai, Nagy T., Farkas D. (Irmes, 46.), Böröczky (Vincze Á., 58.). Vezetőedző: Lengyel Ferenc

Gsz.: Debreceni (39.), Sziklási (70.), Jasarevic (81.), ill., Szabó Zs. (10. – büntetőből), Császár (72.), Hanzl (78.)

A kép illusztráció

Az NB III 14. fordulójában a Credobus Mosonmagyaróvár a zsinórban három vereséget számláló Pápát fogadta. A 10. percben egy vitatott szituációt követően tizenegyeshez jutottak a vendégek. A büntető Szabó Zsolt értékesítette. 0-1. A 39. percben Mundi beadását Debreceni fejelte a hálóba. 1-1. A 70. percben Czár szabadrúgás a felsőlécről Sziklási elé pattant, aki közelről a hálóba pofozta a labdát. 2-1. Két perc múlva egyenlített a Pápa. Egy bedobás után Császár 20 méterről lőtt nagy gólt az óvári kapuba. 2-2. A 78. percben újabb bedobást végezhetett el a Pápa, ami után Hanzl elé került a labda. A korábban Mosonmagyaróváron is megforduló játékos 22 méterről látványos bombagólt ragasztott a hazai kapuba. 2-3. A 81. percben Veress húzott befelé a bal oldalról, majd Jasarevichez ívelt, aki közelről a hálóba fejelt. 3-3. Egy sok helyzetet és gólt hozó, látványos mérkőzésen a Mosonmagyaróvár sokkal közelebb állt a győzelemhez, mint ellenfele, de Varga Lászlóéknak végül meg kellett elégedniük az egy ponttal.

Varga László: – Irányítottuk a mérkőzést, jól játszottunk és sok helyzetet dolgoztunk ki. A csapat remekül teljesített, a hozzáállással és a mutatott játékkal is elégedett vagyok. Csak azt sajnálom, hogy a nagybedobásokból két gólt is kaptunk, pedig ezekre külön készültünk.

Lengyel Ferenc: – Úgy érzem, hogy reális a döntetlen. Fontos volt számunkra a pontszerzés, hiszen ezzel egy rossz sorozatot sikerült megszakítanunk.

Írta: Horváth Péter

Be the first to comment

Leave a Reply