Gombos Zsolt lett a Szentlőrinc új vezetőedzője

Fotó: szentlorincse.hu

Az elmúlt év nagy meglepetése volt a Szentlőrinc SE remek szereplése. A bajnokság végén mégis távozott Turi Zsolt, a korábbi vezetőedző.

A http://szentlorincse.hu weboldal híradása szerint a szentlőrinciek Gombos Zsolttal kezdték meg a felkészülést.

“Az irányítást Gombos Zsolt vette át, aki legutóbb az NB II.-es bajnok Zalaegerszegnél dolgozott.

– Nagy reményekkel vágok bele a munkába! Ez egy szép kihívás, és nagyon jó érzés újra vezetőedzőként dolgozni – mondta Gombos Zsolt – Egy agresszív és látványos támadófutballt szeretnék játszani, amely jellemző volt a korábbi csapataimra, figyelembe véve természetesen a klub érdekeit is.

Új vezetőedzőnk hozzátette, hogy sok múlik azon is, hogyan sikerül erősíteniük a nyáron, de ha kialakul egy erős gárda, akkor egy színvonalas szakmai munkával bármit elérhetnek.

Gombos Zsolt legutóbb Nagykanizsán dolgozott vezetőedzőként, majd tavaly nyáron igazolt Zalaegerszegre, ahol másodedzőként NB II.-es bajnoki címet ünnepelhetett. A Szentlőrinc új trénerének munkáját Pichler Gábor asszisztens-edző fogja segíteni.

– Az új vezetőedzőnk napról-napra keresi az újat, és csapatban gondolkozik. Emellett teljesen átérzi azt, amit mi Szentlőrincként képviselünk a futballtérképen – mondta szakosztályvezetőnk, Kovácsevics Csaba. – Egy olyan csapat folyamatos fejlesztése zajlik egyesületünknél, amely lehetőséget biztosít olyan fiataloknak, akiknek a pályája kicsit megbicsaklott, de a helyi tehetségeknek is egyre több lehetőséget szeretnénk biztosítani. A következő szezonban is eredményesen szeretnénk szerepelni, elsődleges célunk azonban továbbra is a játékosaink fejlődésésnek az elősegítése lesz. Az már biztos, hogy Fenyvesi Olivér Kozármislenyben folytatja, illetve a SZEOL-tól érkezik Forró Attila, de folyamatosan dolgozik a stáb a további erősítéseken..”

Be the first to comment

Leave a Reply