Felkészülési mérkőzés: Bicskei TC-Taksony GP Solar 0-4 (0-2)

Forrás és fotók: https://2060.blog.hu/


dscf0877.JPG

Kemény heti terhelés után fogadta soron következő ellenfelét felkészülése során a Bicskei TC, ezúttal az a Taksony GP Solar volt az ellenfél, amely a félbeszakított bajnokság után éppen a vonal felett maradt bent az NB III Közép csoportjában, ám mostanra jócskán megerősítette keretét. Többek között az a Simon Attila is a támadósorában szerepelt, aki az NB I 2013-2014-es idényében a gólkirályi címet is  megszerezte. Az első félidőben a BTC a Szűcs – Pekowski, Sötét, Marticsek, Madarász – Lassú, Mlinárcsik, Varga Z. – Kákonyi, Farkas Peinlich összetételben kezdett, míg a második játékrészben a Haála – Bajor, Radó, Marticsek, Katona – Dencinger, Varga Zs. Kürti – Török, Németh, Lencsés összetételű tizenegy futott ki a zöld gyepre a szép számú szurkolósereg előtt. A játékvezetői triumvirátusban ezúttal két hölgy is képviseltette magát, a vezetőbírói és partjelzői pozíciókban. 

A 6. percben máris vezetést szerzett a Taksony! Egy baloldali szabadrúgást jól tettek középre jobbról, a Szűcsről kipattanó labdát pedig Hesz senkitől sem zavartatva a jobb alsó sarokba kotorta (0-1). A 39. percben Szilágyi tolta meg két védő mellett is, majd 17 méterről kissé kisodródva szépen lőtte ki a jobb sarkot (0-2). A 42. percben Simon 6 méteres lövését védte bravúrral Szűcs.

Hajmeresztő jelenetekkel indult a második játékrész is! A 47. percben egy lágyan beívelt szabadrúgás a jobb kapufán csattant, aztán Haála paskolt bele a labdába, majd a védők szabadítottak fel nagy nehezen. Az 52. percben gyors vendégkontra végén Tóth lőtt 15 méterről mellé. A 63. percben újabb szabadrúgással mattolták a bicskei védelmet, a teljesen üresen hagyott Hesz 5 méterről bólintott  a kapu jobb oldalába (0-3). Három perccel később a teljesen megzavarodott és igen gyenge napot kifogó bicskei védelem újabb vendéggólt hozott össze, ekkor Simon talált be (0-4), majd a 67. percben 7 méterről ziccerben hibázott.

A hátralévő időben már nem változott az eredmény és ezúttal is beigazolódott a mondás: sok jó játékos még nem jó csapat. Szerdán 18.30-kor a gyirmóti Alcufer Stadionban NB II-es ellenfelénél, majd szombaton 10.00 órakor hazai pályán az NB III-as Dabas-Gyón FC ellen lép pályára a Bicskei TC, lezárva a rövidre sikeredett felkészülést, azonban előtte még a mai napon Tordason jótékonysági gálán szerepel 17.00 órától. 

dscf0868.JPG

Be the first to comment

Leave a Reply