FC Nagykanizsa – Credobus Mosonmagyaróvár 4-1 (1-0)

Forrás: Credobus Mosonmagyaróvár – MTE 1904 hivatalos oldala


FC Nagykanizsa – Credobus Mosonmagyaróvár 4-1 (1-0)

Nagykanizsa, zárt kapuk mögött

Vezette: Gáspár A.

Nagykanizsa: Borsi –Horváth B., Pál, Papp Sz., Tóth G., Ekker, Bagó, Szegleti, Vlasics, Vass Gy. (Péntek, 66.), Török. Vezetőedző: Koller Zoltán

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Bokor, Debreceni, Czingráber, Jasarevic (Nagy K., 46.), Bakos Sz. (Bohner, 46.), Takács M., Horváth K. (Balogh F., 79), Illés, Szalka (Tóth M., 69.), Szabó Zs. (Oláh L., 46.). Vezetőedző: Varga László

Gólszerzők: Szegleti (19.), Vlasics (51.), Péntek (89.), Ekker (93.), ill. Czingráber (60.)

A 28. fordulóban rangadó várt a tavasszal még veretlen Credobus Mosonmagyaróvárra, amely az ötödik helyezett Nagykanizsához látogatott. A 19. percben egy szabadrúgást követően Szegleti iramodott meg, aki a kapu felé ívelt, és bár Heinrich még megpróbálta kivédeni, ám balszerencsésen ért a labdához, így a hazaiak megszerezték a vezetést. 1-0. A szünetig helyzetek bár adódtak, az eredmény nem változott, egy gólos hazai vezetéssel vonultak öltözőbe a csapatok.

Az 51. percben ismét Szegleti iramodott meg a jobb oldalon, az ellenfél térfeléről, aki Vlasicshoz passzolt. A nagykanizsai játékos hat méterről a jobb alsóba helyezte. 2-0. A 60. percben aztán szépített a Mosonmagyaróvár. Takács Martin szögletét Czingráber csúsztatta a kapuba. 2-1. A 89. percben Péntek szerzett labdát, majd 15 méterről Heinrich fölött emelt a hálóba. 3-1. A lefújás előtt, ismét Péntek iramodott meg, akinek a lövését sikerült blokkolni, de a kipattanót Ekker magabiztosan a hálóba helyezte.  4-1. A Nagykanizsa megérdemelten tartotta otthon a három pontot a forduló rangadóján.

A Credobus Mosonmagyaróvár legközelebb április 14-én, szerdán a Bicskét fogadja hazai pályán.

Varga László: - Hatalmas egyéni hibák juttattak el minket addig, hogy ekkora gólkülönbséggel kapjunk ki. Sajnos türelmetlenek voltunk, ezt és a hibákat mindenképp ki kell javítani a következő mérkőzésig.

Tudósított: Horváth Péter

Be the first to comment

Leave a Reply