Értékes pontot szerzett Mosonmagyaróváron a Balatonlelle


A Credobus Mosonmagyaróvár az NB III 10. fordulójában a Balatonlellét fogadta. A vendégek a legutóbbi hat mérkőzésükből ötöt elveszítettek, így az utolsó előtti helyről várták az óvári találkozót. A 90 perc során mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek. A Mosonmagyaróvár Laki révén egy kapufáig is eljutott, de gól nem született. A jól futballozó Balatonlelle egyrangú ellenfele volt az óvári csapatnak, így megérdemelten szerzett pontot a keveset mutató hazaiak ellen.

Credobus Mosonmagyaróvár – Greenplan Balatonlelle SE 0-0 (0-0)

Mosonmagyaróvár, 400 néző

Vezette: Gáspár A.

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Bohner, Vadász, Debreceni, Darázs, Czár, Szegi (Jasarevic, 46.), Dobrovolszki, Laki, Farkas N. (Mundi, 62.), Hamar Á. (Veress, 75.). Vezetőedző: Király József

Balatonlelle: Ritzl – Péntek (Benke B., 42.), Hegedűs Gy., Hrabovszki, Körmendy, Fila, Balogh B. (Szabó D., 87.), Kovács D. (Németh G., 62.), Katona Gy., Kiss K., Parázs. Vezetőedző: Kenéz Szabolcs

Király József: – Meddő mezőnyfölényben játszottunk, de nem tudtuk beszorítani az ellenfelünket, és megint kihagytuk a helyzeteket. A Balatonlelle nyomás nélkül futballozhatott és a mérkőzés előrehaladtával egyre bátrabbá vált.

Kenéz Szabolcs: – Örülök az egy pontnak, de egy kicsit szomorú is vagyok Az esélytelenek nyugalmával érkeztük erre a találkozóra, de most úgy érzem itt hagytunk két pontot.

Horváth Péter

Be the first to comment

Leave a Reply