Edzőváltás a Tintahalaknál


A THSE-Szabadkikötő közleménye:

Márton Széchenyi nyilatkozata:

A vezetőséggel konzultáltam bő másfél héttel ezelőtt, ahol megegyeztünk, hogy az évet mindenképpen én fejezem be a csapattal. Ugyanakkor voltak kéréseim a kerettel kapcsolatban, a stábban személyi változásokat is sürgettem, amik nem valósultak meg. Egy a bent maradást megcélzó csapatnál a legfontosabb, hogy mindenki egy irányba húzzon, az egységesség jelentheti azt a pluszt, ami lehetővé teszi az osztályváltás elkerülését. Széthúzás, belső konfliktusok ebbe nem férnek bele, nem éreztem a 100%-os támogatottságot valamennyi Tulajdonos részéről, így ezért döntöttem a lemondás mellett. Sok sikert kívánok a csapatnak, rendkívül hálás vagyok az elmúlt hónapok tapasztalataiért!

“Széchenyi Márton személyében egy kitűnő edzőt, és remek embert ismerhettünk meg. Köszönjük az eddigi munkáját, és sok sikert kívánunk neki a továbbiakban az élet minden területén. “

Vezetőség.

A THSE-Szabadkikötő csapata jelenleg a 19. helyen áll. Augusztus 30-án még a 14. pozícióban (bennmaradó helyen) voltak, de ezt követően a koronavírus járvány miatti érintettségük folytán több mint 3 hétig nem léphettek pályára. A kihagyás és az azt követő meccstorlódások nyilvánvaló, hogy kihatottak a csapat további eredményességére. Még nem hivatalos, de a csapat új edzője várhatóan Tóth János lesz.

Be the first to comment

Leave a Reply