Darázs gólja 3 pontot ért Sárváron


Sárvár FC – Credobus Mosonmagyaróvár 0-1 (0-0)

Sárvár, Városi Sporttelep, 200 néző

Vezette: Kovács J. Zoltán

Sárvár: Gőcze – Kertai, Kun, Potyi (Kovács B., 51.), Rajzinger, Pados, Németh E., Keresztes, Szenczi, Schimmer, Vajda M. (Mester, 32.). Vezetőedző:LazicsBojan

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Bohner, Sziklási, Debreceni, Vadász, Bakos (Dobrovolszki, 9.), Darázs, Czár, Jasarevic (Szegi, 80.), Mundi (Veress, 57.), Szalka. Megbízott vezetőedző: Varga László

Gsz.: Darázs (59.)

Az NB III 13. fordulójában a Credobus Mosonmagyaróvár Sárvárra látogatott. A második félidő elején Dobrovolszki 18 méterről a kapufát találta telibe. Az 59. percben Jasarevic húzott befelé és Darázshoz passzolt, aki 5 méterről a hálóba lőtt. 0-1. A Mosonmagyaróvár több helyzetet dolgozott ki, mint ellenfele és megérdemelten gyűjtötte be a három pontot. Az óváriak dolgát két sérülés is nehezítette, miután Varga Lászlóék Bakos Bencét és Jasarevic Mahirt is elveszítették.

Lazics Bojan: – Sok hiányzónk volt, ennek ellenére taktikusan játszottunk. Úgy érzem, hogy nem érdemeltünk vereséget. Az óváriak gólja szép volt, de nagyot hibáztunk és ez döntőnek bizonyult.

Varga László: – Egy hét leforgása alatt a harmadik tétmérkőzésünket játszottunk, ami látszódott a csapaton. A játékosok győzni akarása átlendítette a csapatot a holtponton, ennek köszönhető a győzelmünk. Bízunk benne, hogy a sérült játékosaink mihamarabb visszatérnek.

Horváth Péter

Be the first to comment

Leave a Reply